Εντάξει καλοκαίρι έρχεται και πρέπει να βρεις ένα καλό συνοδευτικό για το παγωτό. Τι; Σκέτο;;; Καλά επαναδιατυπώνω, καλοκαίρι έρχεται και πρέπει να βρεις μια καλή δικαιολογία μαζί με το παγωτό να τρως και την αγαπημένη βάφλα φυσικά!!! Λοιπόν η πιό εύκολη συνταγή για τραγανό εξωτερικό, μαλακό και αφράτο εσωτερικό είναι αυτή! Δοκίμασέ την!!!
Υλικά
400 γρ. αλεύρι
150 γρ. ζάχαρη
150 γρ. μαργαρίνη λιωμένη
600 ml γάλα
2 αβγά
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
2 βανιλλίνες
Εκτέλεση
Ανακάτεψε όλα τα στερεά υλικά σε ένα μπολ. Πρόσθεσε το γάλα και την μαργαρίνη λιωμένη. Ανακάτεψε καλά με σύρμα να σπάσει καλά το αλεύρι! Στο τέλος βάλε τα αβγά και ανακάτεψε. Άφησε τον χυλό να σταθεί για μισή ώρα και έπειτα ψήσε τις βάφλες σε ειδική βαφλιέρα και σερβίρετε όοοοπως θέλεις!!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου