Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εύκολο παγωτό με 1 υλικό!

Και ναι! Το πιο εύκολο παγωτό είναι γεγονός! Με ενα υλικό... Με ένα φρούτο... Μπορεί και περισσότερα βέβαια αν θέλεις... Ότι πρέπει για τα παιδιά αφού έχει όλες τις βιταμίνες των φρούτων!

Υλικά και Εκτέλεση
Εδώ έβαλα 1 μπανάνα και 4 φράουλες μπορείς να χρησιμοποιήσεις οτι φρούτα και συνδυασμούς θέλεις! Καθαρίζεις τα φρούτα και τα κόβεις σε μικρά κομμάτια. Τα βάζεις σε μπολ σκεπασμένα στην κατάψυξη για 2 ώρες να παγώσουν καλά! Έπειτα τα βάζεις στο μούλτι και τα χτυπάς καλά. Στην αρχή δεν θα είναι πολύ ωραίο αλλά όσο θα το χτυπάς θα γίνει σαν κρέμα! Έτοιμο! Αν θέλεις βάλε λίγο κρέμα γάλατος για πιό πλούσια γεύση!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...

Πέρλες βαλσάμικου

Πριν αρχίσεις, γέμισε ένα ψηλό ποτήρι νερού με ελαιόλαδο και βάλε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ κρύο, ώστε το βαλσάμικο ξύδι να κρυώσει πριν φτάσει στον πάτο του ποτηριού. Μόλις το λάδι είναι κρύο μπορείς να συνεχίσεις τη διαδικασία για τις πέρλες βαλσαμικού! Βάλε σε κρύο νερό 4 φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάλε 100 γραμμάρια