Ναι, δεν υπολόγισες σωστά και σου βγήκαν μερικά παραπάνω. Αν τα βαρέθηκες αυτά τα κλασσικά τότε δοκίμασε αυτό το κολπάκι που αμέσως γίνεται κάτι άλλο! Επίσης είναι μια ιδέα για πάρτυ. Να βράσεις από την αρχή αυγά να τα αφήσεις να κρυώσουν και να προσθέσεις ότι θέλεις!
Υλικά
4 αβγά βρασμένα σφιχτά
3 κ.σ. μαγιονέζα
1 κ.σ. μουστάρδα
Κρεμμυδάκι φρέσκο πολύ ψιλοκομμένο
Τριμμένη παρμεζάνα ή άλλο κίτρινο τυρί (προαιρετικά)
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Καθάρισε τα αβγά και κόψε τα κατά
μήκος. Αφαίρεσε τους κρόκους και βάλε τους σε ένα μπολ. Λιώσε τους κρόκους με ένα πιρούνι και
πρόσθεσε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακάτεψε καλά. Με ένα κουτάλι ή με κορνέ, γέμισε τα άδεια ασπράδια.
Τip
Μέσα στη γέμιση πολύ ψιλοκομμένα μπορείς να προσθέσεις πιπεριές, μπέικον, αγγουράκι τουρσί, κίτρινα τυριά και ότι άλλο σκεφτείς.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου