Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα πασχαλινά αυγά που περίσσεψαν...αλλιώς!

Ναι, δεν υπολόγισες σωστά και σου βγήκαν μερικά παραπάνω. Αν τα βαρέθηκες αυτά τα κλασσικά τότε δοκίμασε αυτό το κολπάκι που αμέσως γίνεται κάτι άλλο! Επίσης είναι μια ιδέα για πάρτυ. Να βράσεις από την αρχή αυγά να τα αφήσεις να κρυώσουν και να προσθέσεις ότι θέλεις!

Υλικά
4 αβγά βρασμένα σφιχτά
3 κ.σ. μαγιονέζα
1 κ.σ. μουστάρδα
Κρεμμυδάκι φρέσκο πολύ ψιλοκομμένο
Τριμμένη παρμεζάνα ή άλλο κίτρινο τυρί (προαιρετικά)
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Καθάρισε τα αβγά και κόψε τα κατά
μήκος. Αφαίρεσε τους κρόκους και βάλε τους σε ένα μπολ. Λιώσε τους κρόκους με ένα πιρούνι και
πρόσθεσε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακάτεψε καλά. Με ένα κουτάλι ή με κορνέ, γέμισε τα άδεια ασπράδια.

Τip
Μέσα στη γέμιση πολύ ψιλοκομμένα μπορείς να προσθέσεις πιπεριές, μπέικον, αγγουράκι τουρσί, κίτρινα τυριά και ότι άλλο σκεφτείς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Η εύκολη... πατισερί!

Αυτός είναι ο δικός μου "δρόμος" για να φτιάξεις την κρέμα-βάση της ζαχαροπλαστικής! Υλικά 500 γρ. γάλα 200 γρ. ζάχαρη 2 αυγά

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...