Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα πασχαλινά αυγά που περίσσεψαν...αλλιώς!

Ναι, δεν υπολόγισες σωστά και σου βγήκαν μερικά παραπάνω. Αν τα βαρέθηκες αυτά τα κλασσικά τότε δοκίμασε αυτό το κολπάκι που αμέσως γίνεται κάτι άλλο! Επίσης είναι μια ιδέα για πάρτυ. Να βράσεις από την αρχή αυγά να τα αφήσεις να κρυώσουν και να προσθέσεις ότι θέλεις!

Υλικά
4 αβγά βρασμένα σφιχτά
3 κ.σ. μαγιονέζα
1 κ.σ. μουστάρδα
Κρεμμυδάκι φρέσκο πολύ ψιλοκομμένο
Τριμμένη παρμεζάνα ή άλλο κίτρινο τυρί (προαιρετικά)
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Καθάρισε τα αβγά και κόψε τα κατά
μήκος. Αφαίρεσε τους κρόκους και βάλε τους σε ένα μπολ. Λιώσε τους κρόκους με ένα πιρούνι και
πρόσθεσε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακάτεψε καλά. Με ένα κουτάλι ή με κορνέ, γέμισε τα άδεια ασπράδια.

Τip
Μέσα στη γέμιση πολύ ψιλοκομμένα μπορείς να προσθέσεις πιπεριές, μπέικον, αγγουράκι τουρσί, κίτρινα τυριά και ότι άλλο σκεφτείς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...

Πέρλες βαλσάμικου

Πριν αρχίσεις, γέμισε ένα ψηλό ποτήρι νερού με ελαιόλαδο και βάλε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ κρύο, ώστε το βαλσάμικο ξύδι να κρυώσει πριν φτάσει στον πάτο του ποτηριού. Μόλις το λάδι είναι κρύο μπορείς να συνεχίσεις τη διαδικασία για τις πέρλες βαλσαμικού! Βάλε σε κρύο νερό 4 φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάλε 100 γραμμάρια