Υλικά (ταψί 30x40)
1 φύλλο σφολιάτας
1 κιλό πράσα κομμένα σε ροδέλες
1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 φλ. γιαούρτι στραγγιστό
200 γρ. ρεγκάτο τριμμένο
100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
200 γρ. φέτα τριμμένη
3 αυγά
Ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Άπλωσε το φύλλο σφολιάτας σε ένα βουτυρωμένο ταψί. Τρύπησε την σφολιάτα με ένα πιρούνι σε διάφορα σημεία. Ψήσε την για 15 λεπτά στους 180°C και άφησέ τη να κρυώσει. Παράλληλα σώταρε τα πράσα με τις πιπεριές με λίγο ελαιόλαδο και άφησέ τα σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά. Αλατοπιπέρωσέ τα και άφησέ τα σε ενα μπολ να κρυώσουν. Μετά ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί και άπλωσε το μείγμα πάνω στη μισοψημένο φύλλο. Ψήσε για άλλα 40 λεπτά στους 170°C. Έτοιμη!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου