Αν σου είναι δύσκολο να ψήνεις ψάρι ή δεν ξέρεις πως να το κάνεις και φοβηθείς ότι θα το κάψεις ή το αφήσεις ώμο αυτή είναι η συνταγή που σου "λύνει" τα χέρια! Δεν στεγνώνει, κρατάει τα ζουμιά του και γίνεται πολύ νόστιμο! Η γεύση και το άρωμα του βουτύρου ενισχύσει την ένταση του φαγητού, θα σε εκπλήξει!
Υλικά (4 μερίδες)
4 φιλέτα άσπρο ψάρι
12 λεπτές φέτες λεμόνι ή λάιμ
4 κ.γλ. βούτυρο ή μαργαρίνη
2 κρεμμύδια σε ροδέλες
1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
Λίγο δεντρολίβανο
Εκτέλεση
Προθερμένεις το φούρνο στους 180°C. Κόψε 4 μεγάλα κομμάτια λαδόκολλα. Στο κέντρο κάθε χαρτιού στρώσε λίγο κρεμμύδι, πάνω του βάλε το φιλέτο. Πασπάλισε με αρωματικά και τοποθέτησε από τρεις φέτες λεμόνι πάνω στο κάθε φιλέτο. Μέσα στο κάθε δέμα βάλε από μια κουταλιά του γλυκού βούτυρο. Τύλιξε κλείνοντας πολύ καλά τις άκρες. Βάζεις τα δεματάκια σ ταψί και ψήνεις για 20 λεπτά. Σερβίρεις αμέσως!
Τip
Μέσα στα δεματάκια μπορείς να βάλεις κι άλλα λαχανικά όπως λεπτοκομμένες πατάτες, φρέσκια ντομάτα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου