Εντάξει... Τα σοκολατάκια μ'αρέσουν πολύ. Θα το έχετε καταλάβει. Κατά καιρούς ανακαλύπτω καινούριες συνταγές και τις μοιράζομαι. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια γιατί μία προς μία είναι υπέροχες! Θεωρώ την συνταγή αυτή πανεύκολη. Μπουκίτσες Παραδείσου επίσης! Πάμε να τα φτιάξουμε τα σοκολατάκια μας....
Υλικά
200γρ. κουβερτούρα
100γρ. κρέμα γάλακτος
Κακάο για την επικάλυψη
Εκτέλεση
Κόψε την κουβερτούρα σε πολύ μικρά κομμάτια. Βάλε την κρέμα γάλακτος να ζεσταθεί και όχι να κάψει. Σε ένα μικρό τετράγωνο πυρέξ ή τάπερ, στρώσε λαδόκολλα. Ρίξε μέσα το μείγμα, και βάλε μια ώρα στο ψυγείο να παγώσει καλά. Μετά βγάλε την λαδόκολλα με το παγωμένο μείγμα και με ένα μαχαίρι κόψε σε μικρά τετραγωνάκια. Πασπάλισε ένα ένα τα σοκολατάκια με κακάο κι έτοιμα. Διατηρούνται για 2-3 μέρες εκτός ψυγείου. Αν προλάβουν!!!
Tip
*Μία ιδέα για ερωτευμένους που ταιριάζει απόλυτα με σοκολατένια ροφήματα, και μπορείς να το μπερδέψεις ανακατεύοντάς το με την ζέστη σοκολάτα! Κόψε με κουπάτ καρδούλα, επικάλυψε με κακάο κι έτοιμες οι σοκοκαρδούλες!
*Τα τετραγωνάκια μπορείς να τα πλάσεις σε μικρά μπαλάκια!
*Μπορείς να προσθέσεις και ξηρούς καρπούς!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου