Λόγω τον ημερών (Καθαρά Δευτέρα, Σαρακοστή) ένα φοβερό γλυκό είναι η μπουγάτσα με χαλβά!!! Βάλε ότι γεύση θέλεις! Σύντομα θα έχεις μία μπουγάτσα με πλούσια γεύση και κρεμώδη υφή, όσο περίεργο κι αν σου φανεί!
Υλικά (4 κομμάτια)
8 φύλλα κρούστας
4 φέτες χαλβά της αρεσκείας σου
4 κ.σ. ταχίνι με μέλι ή χωρίς
1 φλ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βάζεις δύο δύο τα φύλλα κρούστας τα λαδώνεις ελαφρώς και τα διπλώνεις, κατά μήκος, στη μέση. Τρίβεις με τα χέρια σου σε κάθε φύλλο ένα κομμάτι χαλβά και βάζεις από πάνω μία κουταλιά της σούπας ταχίνι. Λαδώνεις περιμετρικά και διπλώνεις σαν φάκελο. Πρώτα διπλώνεις, μέσα στη γέμιση, το φύλλο δεξιά και αριστερά και μετά το πάνω-κάτω. Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 15'. Έτοιμη!!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου