Ο συνδυασμός ζάχαρης και τσίλι στο χοιρινό είναι μία διαφορετική αλλά ωραία έκπληξη! Ιδανικό για να εντυπωσιάσεις εύκολα!!!
Υλικά
1/4 φλ. καστανή ζάχαρη
1/2 κ.γλ. δενδρολίβανο
1/2 κ.γλ. τσίλι σκόνη
2 κ.σ. μουστάρδα απαλή
2 κ.σ. λάδι
Αλάτι χοντρό
500γρ. χοιρινό φιλέτο
Εκτέλεση
Σε μπολάκι ανακάτεψε ζάχαρη, δενδρολίβανο, αλάτι (ανάλογα με τις γεύσεις σου), μουστάρδα, λάδι και τσίλι. Τρίψε με το μίγμα το φιλέτο. Σε ένα μεγάλο τηγάνι, σωτάρισέ το σε λίγο λάδι να θωρακιστεί και να πάρει χρώμα. Συνέχισε το ψήσιμο στο φούρνο στους 180°C για 25'-30' ανάλογα με το μέγεθος που έχεις επιλέξει. Συνδύασε με σαλάτα ή οτιδήποτε άλλο σου αρέσει!
ΤΙΡ
*Αντί για χοιρινό μπορείς να επιλέξεις κάποιο πουλερικό γι αυτήν την μαρινάδα. Όχι όμως άλλο κρέας, όπως μοσχάρι γιατί δεν θα ταιριάξουν οι γεύσεις.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου