Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μαγειρικά κολπάκια για του Αγ.Βαλεντίνου!

Cupcakes σε σχήμα καρδιάς!
Μην πάρεις καινούρια φαρμάκια!!!  Στρώσε τα καραμελόχαρτα όπως κάνεις πάντα και στερέωσε σε μια μεριά έναν βώλο ή ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο τυλιγμένο σε μπαλάκι. Βάλτο απο τη μία μεριά έξω από το καραμελόχαρτο και θα δημιουργήσεις μια καρδούλα!!!

Big Day, Beakfast Day!
Αν αποφασίσεις να φτιάξεις αυγά, να πως θα τους δώσεις πιο "αγαπησιάρικη" όψη. Πάρε μακρόστενα λουκάνικα Φρανκφούρτης, χώρισε κατά μήκος (στα δύο) αφήνοντας ενα δάχτυλο πάχος χωρίς να έχεις κόψεις απο τη μια άκρη. Γυρνάς τις δύο άκρες από την ανάποδη (το μέσα-έξω)
στερεώνεις με μια οδοντογλυφίδα. Έτοιμη η καρδιά, μέσα στην οποία θα σπάσεις το αυγό για το πρωινό του εκλεκτού της... δικής σου καρδιάς.

"I <3 U" με ντοματάκι και τυράκι
Να πως θα κάνεις το ντοματάκια πομοντόρο καρδούλα. Κόψε διαγώνια και ασύμμετρα (το ένα κομμάτι να είναι μεγαλύτερο) την άκρη από δύο ντοματάκια τύπου πομοντόρο και ένωσε τα δύο μεγάλα κομμάτια μαζί. Πέρασε μια οδοντογλυφύδα και η καρδούλα είναι έτοιμη. Κόψε δύο μακρόστενες λωρίδες γκούντα. Την μία βαλ'την πριν το ντοματάκι-καρδιά έτσι που να μοιάζει με το I και την άλλη μετά το ντοματάκι και γύρισέ τη να μοιάζει με το U! Έτοιμο το "I Love U" με ντομάτα και τυρί. βάλτο πάνω από μια πράσινη σαλάτα για στολισμό!!!

Δείτε τις φωτογραφίες βήμα βήμα  για να μην μπερδευτείτε!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Πώς να στήσω το πλατώ τυριών (cheese platter)

Ο ιδανικός συνδυασμός των τυριών με το ανάλογο κρασί που θα επιλέξεις να σερβίρεις! Πλατώ με εδέσματα που μπορείς να συμπεριλάβεις. Διάφορα στησίματα για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει ανάλογα και με το τι υλικά θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Αυτό βέβαια έχει έχει σχέση και ποιός είναι ο σκοπός που ...

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...