Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Cheesecake light

Υλικά:
1 πακέτο μπισκότα τύπου digestive, χωρίς ζάχαρη (πράσινη συσκευασία)
1 πακέτο τυρί κρέμα light
1 βανιλίνη
1 φρουί ζελέ χωρίς ζάχαρη (π.χ. εδώ φράουλα)
1 κουτί (200mL) κρέμα γάλακτος light
1 φακελάκι ζελατίνα σκόνη
3 κ.σ. μαργαρίνη light

Εκτέλεση:
Τρίβουμε τα μπισκότα στο μούλτι και τα απλώνουμε στο ταψάκι. Λιώνουμε το βούτυρο και το απλώνουμε πάνω από το μπισκότο. Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ενιαίο, να απλωθεί παντού. Σε λίγο ζεστό νερό διαλύεις τη ζελατίνα. Στο μίξερ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το τυρί κρέμα, τη βανιλίνη και όταν δέσει ρίχνουμε την ζελατίνα (να μην καίει) και ανακατεύουμε λίγο ακόμη. Το ρίχνουμε στη βάση και το βάζουμε στο ψυγείο, και φτιάχνουμε το φρουί ζελέ. Ανακατεύουμε καλά να κρυώσει και να μην καίει, το βάζουμε πάνω στο cheesecake. Το αφήνουμε να σταθεροποιηθεί κι έτοιμο!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...

Πέρλες βαλσάμικου

Πριν αρχίσεις, γέμισε ένα ψηλό ποτήρι νερού με ελαιόλαδο και βάλε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ κρύο, ώστε το βαλσάμικο ξύδι να κρυώσει πριν φτάσει στον πάτο του ποτηριού. Μόλις το λάδι είναι κρύο μπορείς να συνεχίσεις τη διαδικασία για τις πέρλες βαλσαμικού! Βάλε σε κρύο νερό 4 φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάλε 100 γραμμάρια