Υλικά:
1 πακέτο μπισκότα τύπου digestive, χωρίς ζάχαρη (πράσινη συσκευασία)
1 πακέτο τυρί κρέμα light
1 βανιλίνη
1 φρουί ζελέ χωρίς ζάχαρη (π.χ. εδώ φράουλα)
1 κουτί (200mL) κρέμα γάλακτος light
1 φακελάκι ζελατίνα σκόνη
3 κ.σ. μαργαρίνη light
Εκτέλεση:
Τρίβουμε τα μπισκότα στο μούλτι και τα απλώνουμε στο ταψάκι. Λιώνουμε το βούτυρο και το απλώνουμε πάνω από το μπισκότο. Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ενιαίο, να απλωθεί παντού. Σε λίγο ζεστό νερό διαλύεις τη ζελατίνα. Στο μίξερ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το τυρί κρέμα, τη βανιλίνη και όταν δέσει ρίχνουμε την ζελατίνα (να μην καίει) και ανακατεύουμε λίγο ακόμη. Το ρίχνουμε στη βάση και το βάζουμε στο ψυγείο, και φτιάχνουμε το φρουί ζελέ. Ανακατεύουμε καλά να κρυώσει και να μην καίει, το βάζουμε πάνω στο cheesecake. Το αφήνουμε να σταθεροποιηθεί κι έτοιμο!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου