Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Cheesecake light

Υλικά:
1 πακέτο μπισκότα τύπου digestive, χωρίς ζάχαρη (πράσινη συσκευασία)
1 πακέτο τυρί κρέμα light
1 βανιλίνη
1 φρουί ζελέ χωρίς ζάχαρη (π.χ. εδώ φράουλα)
1 κουτί (200mL) κρέμα γάλακτος light
1 φακελάκι ζελατίνα σκόνη
3 κ.σ. μαργαρίνη light

Εκτέλεση:
Τρίβουμε τα μπισκότα στο μούλτι και τα απλώνουμε στο ταψάκι. Λιώνουμε το βούτυρο και το απλώνουμε πάνω από το μπισκότο. Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ενιαίο, να απλωθεί παντού. Σε λίγο ζεστό νερό διαλύεις τη ζελατίνα. Στο μίξερ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το τυρί κρέμα, τη βανιλίνη και όταν δέσει ρίχνουμε την ζελατίνα (να μην καίει) και ανακατεύουμε λίγο ακόμη. Το ρίχνουμε στη βάση και το βάζουμε στο ψυγείο, και φτιάχνουμε το φρουί ζελέ. Ανακατεύουμε καλά να κρυώσει και να μην καίει, το βάζουμε πάνω στο cheesecake. Το αφήνουμε να σταθεροποιηθεί κι έτοιμο!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Η εύκολη... πατισερί!

Αυτός είναι ο δικός μου "δρόμος" για να φτιάξεις την κρέμα-βάση της ζαχαροπλαστικής! Υλικά 500 γρ. γάλα 200 γρ. ζάχαρη 2 αυγά

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...