Υλικά:
350 γρ. κατσικίσιο μαλακό τυρί (ή μιξ μαλακών λευκών τυριών)
1 κ.σ. ελαιόλαδο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 κ.σ. φιστίκι Αιγίνης ψιλοκομμένο
2 κ.σ. καρύδια ψιλοκομμένα
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μικρό τηγάνι και σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 2-3 λεπτά μέχρι να γίνουν διάφανα. Τα αφήνουμε να κρυώσουν. Βάζουμε σε μπολ το
κατσικίσιο τυρί και το λιώνουμε με πιρούνι. Προσθέτουμε τα σοταρισμένα κρεμμύδια, το φιστίκι και τα καρύδια. Βάζουμε το πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια. Τα σερβίρουμε με κράκερ, κριτσίνια, φρυγανισμένη μπαγκέτα, σε σαλάτα.
ΤΙΡ
Αν θέλετε, τα κυλάτε μέσα σε τριμμένο φιστίκι, καρύδι, σουσάμι, μαυροκούκι ή ότι άλλο θελήσετε!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου