Υλικά
1 ½ φλ. ζάχαρη
6 αβγά
1 lt γάλα
2 βανιλίνες
1 κουβερτούρα κομμένη σε λωρίδες
Εκτέλεση
Καραμελώνουμε 3/4 φλ. από τη ζάχαρη και τη μοιράζουμε σε 6-10 φόρμες ανάλογα το μέγεθός τους Σε μπολ χτυπάμε τα αβγά, χωρίς να αφρατέψουν όμως πολύ, απλώς να ανοίξει λίγο το χρώμα τους και από πορτοκαλί να γίνει κίτρινο. Προσθέτουμε 3/4 φλιτζάνια ζάχαρης, το γάλα, και τις βανιλίνες. Ανακατεύουμε να γίνει ένα μείγμα καλά. Μοιράζουμε το μείγμα στα φαρμάκια (πάνω από την καραμελώμενη ζάχαρη). Ψήνουμε στους 170°C για 1 ώρα ή μέχρι να βγαίνει καθαρό ένα μαχαίρι αν το βάλουμε στην κρέμα μας. Στα 40 λεπτά βάζουμε στο κέντρο από κάθε φαρμάκι, προσεκτικά να μην σπάσει η κρέμα, μια λεπτή λωρίδα κουβερτούρα! Έτοιμο κι εντυπωσιακό!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου