Υλικά:
1 φλ. φασόλια κόκκινα
2 γλυκοπατάτες
1 φλ. καλαμπόκι (κονσέρβα)
½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. μαγιονέζα
½ κ.γλ. ξύδι
Χυμό ½ λεμονιού
5 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Μουλιάζουμε τα φασόλια όλο το βράδυ. Τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό, σουρώνουμε και αφήνουμε να κρυώσουν. Κόβουμε τις γλυκοπατάτες σε κυβάκια και τις βράζουμε. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε τις πατάτες με τα φασόλια, τον άνηθο και το καλαμπόκι. Ανακατεύουμε στο μπλέντερ τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα, το ξύδι και το λεμόνι, και περιχύνουμε τη σαλάτα με το μείγμα. Πασπαλίζουμε με το μαϊντανό. Δοκιμάστε την!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου