Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γλυκο...πατατοσαλάτα με φασόλια

Υλικά:
1 φλ. φασόλια κόκκινα
2 γλυκοπατάτες
1 φλ. καλαμπόκι (κονσέρβα)
½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. μαγιονέζα
½ κ.γλ. ξύδι
Χυμό ½ λεμονιού
5 κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση:
Μουλιάζουμε τα φασόλια όλο το βράδυ. Τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό, σουρώνουμε και αφήνουμε να κρυώσουν. Κόβουμε τις γλυκοπατάτες σε κυβάκια και τις βράζουμε. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε τις πατάτες με τα φασόλια, τον άνηθο και το καλαμπόκι. Ανακατεύουμε στο μπλέντερ τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα, το ξύδι και το λεμόνι, και περιχύνουμε τη σαλάτα με το μείγμα. Πασπαλίζουμε με το μαϊντανό. Δοκιμάστε την!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Πώς να στήσω το πλατώ τυριών (cheese platter)

Ο ιδανικός συνδυασμός των τυριών με το ανάλογο κρασί που θα επιλέξεις να σερβίρεις! Πλατώ με εδέσματα που μπορείς να συμπεριλάβεις. Διάφορα στησίματα για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει ανάλογα και με το τι υλικά θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Αυτό βέβαια έχει έχει σχέση και ποιός είναι ο σκοπός που ...

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...