Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ροζ σαλάτα

Πατατοσαλάτα και παντζαροσαλάτα θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να μας γοητεύσουν. Δύο καθημερινά υλικά, με σκορδάτη σως γιαουρτιού και καρύδια συνθέτουν ένα διαφορετικό, πεντανόστιμο κρύο ορεκτικό.

ΥΛΙΚΑ
2 πατάτες βρασμένες
4 παντζάρια βρασμένα
1 γιαούρτι στραγγιστό
3 κ.σ. μαγιονέζα (προαιρετικά)
5 κ.σ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
2 κ.σ. ξίδι
Αλάτι και πιπέρι
2 κ.σ. καρύδια

Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες και τα παντζάρια ξεχωριστά. Κόβουμε σε κύβους ίδιου μεγέθους πατάτες και παντζάρια. Αλατοπιπερώνουμε και φτιάχνουμε τη σάλτσα γιαουρτιού. Ανακατεύουμε το γιαούρτι, την μαγιονέζα, το ξίδι, το λάδι και το πολτοποιημένο σκόρδο. Προσθέτουμε και λίγο αλάτι. Περιχύνουμε τη σαλάτα και προσθέτουμε τα καρύδια. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Η εύκολη... πατισερί!

Αυτός είναι ο δικός μου "δρόμος" για να φτιάξεις την κρέμα-βάση της ζαχαροπλαστικής! Υλικά 500 γρ. γάλα 200 γρ. ζάχαρη 2 αυγά

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...