Εύκολη, γλυκιά και βήμα-βήμα η πρώτη συνταγή του 2015! Καλή χρόνια, με πολλές γευστικές και νόστιμες δημιουργίες!
Υλικά (25-30)
1 ζαχαρούχο γάλα
4 κ.σ. κακάο άγλυκο
1 κ.σ. μαργαρίνη
1 φλ. καρύδια χοντροκομμένα
Κακάο, καρύδα ή τρούφα για επικάλυψη
Εκτέλεση
Σε κατσαρολάκι, σε χαμηλή φωτιά ζεσταίνουμε λίγο το γάλα και ρίχνουμε το κακάο. Ανακατεύουμε συνεχώς με ξύλινη κουτάλα μέχρι να δέσει το μείγμα. Εκτός φωτιάς προσθέτουμε τη μαργαρίνη, τα καρύδια και ανακατεύουμε καλά να λιώσει. Αφήνουμε να κρυώσει και πλάθουμε μικρά μπαλάκια. Κυλάμε μέσα στην τρούφα ή το κακάο και αφήνουνε 1 ώρα στο ψυγείο. Έτοιμα!!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου