Ίσως η πιο εύκολη και απλή συνταγή με το γευστικό αποτέλεσμα! Σκεφτόμουν τι να φτιάξω, βαριόμουν να μαγειρέψω, δεν είχε και πολλά πράγματα το ψυγείο. Ε...και κάπως έτσι "ζωγραφίζεις" κάτι που ούτε εσύ πιστεύεις τη γεύση με βασικό υλικό μια...πατάτα, λίγη μουστάρδα και απλά αρωματικά.....
Υλικά
6 μέτριες πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες στα οκτώ
6 κ.σ. ελαιόλαδο
4 κ.σ. μουστάρδα
1 σκελίδα σκόρδo
1 κ.γλ. πάπρικα γλυκιά (ή λίγη καυτερή αν τις θέλετε πικάντικες)
Αλάτι χοντρό
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1/2 φλ. παρμεζάνα τριμμένη
1 φλ. νερό
6 μέτριες πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες στα οκτώ
6 κ.σ. ελαιόλαδο
4 κ.σ. μουστάρδα
1 σκελίδα σκόρδo
1 κ.γλ. πάπρικα γλυκιά (ή λίγη καυτερή αν τις θέλετε πικάντικες)
Αλάτι χοντρό
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1/2 φλ. παρμεζάνα τριμμένη
1 φλ. νερό
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200C. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά με τις πατάτες. Βάζετε σε ένα ταψί και πασπαλίζετε με την παρμεζάνα.
Ψήστε τις για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να γίνουν τραγανές και να πάρουν ένα χρυσοκαφέ χρώμα.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200C. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά με τις πατάτες. Βάζετε σε ένα ταψί και πασπαλίζετε με την παρμεζάνα.
Ψήστε τις για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να γίνουν τραγανές και να πάρουν ένα χρυσοκαφέ χρώμα.
ΤΙΡ
*Για έξτρα γεύση, κατά το ανακάτεμα, διαλύστε μισό κύβο λαχανικών!
*Για έξτρα γεύση, κατά το ανακάτεμα, διαλύστε μισό κύβο λαχανικών!
Σίγουρα οι πιό νόστιμες! Δοκιμάστε τις!!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου