Υλικά
½ κιλό σπαγγέτι
1 χούφτα κομμένα μανιτάρια
Ελαιόλαδο
Παρμεζάνα τριμμένη
Αλάτι-πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο
½ κιλό σπαγγέτι
1 χούφτα κομμένα μανιτάρια
Ελαιόλαδο
Παρμεζάνα τριμμένη
Αλάτι-πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο
νερό βράζουμε τα μακαρόνια, παράλληλα σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και μόλις κάψει προσθέτουμε μια κουταλιά του γλυκού βούτυρο. Βάζουμε τα μανιτάρια, τη σκελίδα σκόρδο και τα ροδίζουμε, αλατοπιπερώνουμε και αφαιρούμε τη σκελίδα σκόρδο. Προσθέτουμε τα σχεδόν βρασμένα μακαρόνια στο τηγάνι με 1 κουτάλα ζωμό μέσα στο τηγάνι και τα αφήνουμε να πιουν τα υγρά τους. Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί ανακατεύουμε να χυλώσει και σερβίρουμε!
Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο
νερό βράζουμε τα μακαρόνια, παράλληλα σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και μόλις κάψει προσθέτουμε μια κουταλιά του γλυκού βούτυρο. Βάζουμε τα μανιτάρια, τη σκελίδα σκόρδο και τα ροδίζουμε, αλατοπιπερώνουμε και αφαιρούμε τη σκελίδα σκόρδο. Προσθέτουμε τα σχεδόν βρασμένα μακαρόνια στο τηγάνι με 1 κουτάλα ζωμό μέσα στο τηγάνι και τα αφήνουμε να πιουν τα υγρά τους. Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί ανακατεύουμε να χυλώσει και σερβίρουμε!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου