Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σπαγγέτι με μανιτάρια

Υλικά
½ κιλό σπαγγέτι
1 χούφτα κομμένα μανιτάρια
Ελαιόλαδο
Παρμεζάνα τριμμένη
Αλάτι-πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο
νερό βράζουμε τα μακαρόνια, παράλληλα σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και μόλις κάψει προσθέτουμε μια κουταλιά του γλυκού βούτυρο. Βάζουμε τα μανιτάρια, τη σκελίδα σκόρδο και τα ροδίζουμε, αλατοπιπερώνουμε και αφαιρούμε τη σκελίδα σκόρδο. Προσθέτουμε τα σχεδόν βρασμένα μακαρόνια στο τηγάνι με 1 κουτάλα ζωμό μέσα στο τηγάνι και τα αφήνουμε να πιουν τα υγρά τους. Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί ανακατεύουμε να χυλώσει και σερβίρουμε!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Πώς να στήσω το πλατώ τυριών (cheese platter)

Ο ιδανικός συνδυασμός των τυριών με το ανάλογο κρασί που θα επιλέξεις να σερβίρεις! Πλατώ με εδέσματα που μπορείς να συμπεριλάβεις. Διάφορα στησίματα για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει ανάλογα και με το τι υλικά θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Αυτό βέβαια έχει έχει σχέση και ποιός είναι ο σκοπός που ...

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...