Υλικά
Μισό κιλό γαύρο
1 κ.σ. μουστάρδα
1 φρέσκια ντομάτα τριμμένη
½ στημένο λεμόνι
Τριμμένη φέτα (ανάλογα με το γούστο σας και αν θέλετε)
½ καυτερή πιπεριά
Λίγη ρίγανη
Αλάτι – πιπέρι
Λίγο λάδι
Μισό κιλό γαύρο
1 κ.σ. μουστάρδα
1 φρέσκια ντομάτα τριμμένη
½ στημένο λεμόνι
Τριμμένη φέτα (ανάλογα με το γούστο σας και αν θέλετε)
½ καυτερή πιπεριά
Λίγη ρίγανη
Αλάτι – πιπέρι
Λίγο λάδι
Εκτέλεση
Βάζετε σε τηγανάκι όλα τα υλικά, εκτός από το τυρί, και σκεπάζετε με νερό μέχρι λίγο πιο πάνω από τη μέση των γαύρων. Αφήνετε να βράσει σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για δέκα λεπτά, προσθέτετε τη φέτα και αφήνετε για ακόμα 2-3 λεπτά κι έτοιμο!
Βάζετε σε τηγανάκι όλα τα υλικά, εκτός από το τυρί, και σκεπάζετε με νερό μέχρι λίγο πιο πάνω από τη μέση των γαύρων. Αφήνετε να βράσει σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για δέκα λεπτά, προσθέτετε τη φέτα και αφήνετε για ακόμα 2-3 λεπτά κι έτοιμο!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου