Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γαύρος σαγανάκι

Υλικά
Μισό κιλό γαύρο
1 κ.σ. μουστάρδα
1 φρέσκια ντομάτα τριμμένη
½ στημένο λεμόνι
Τριμμένη φέτα (ανάλογα με το γούστο σας και αν θέλετε)
½ καυτερή πιπεριά
Λίγη ρίγανη
Αλάτι – πιπέρι
Λίγο λάδι
Εκτέλεση
Βάζετε σε τηγανάκι όλα τα υλικά, εκτός από το τυρί, και σκεπάζετε με νερό μέχρι λίγο πιο πάνω από τη μέση των γαύρων. Αφήνετε να βράσει σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για δέκα λεπτά, προσθέτετε τη φέτα και αφήνετε για ακόμα 2-3 λεπτά κι έτοιμο!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Πώς να στήσω το πλατώ τυριών (cheese platter)

Ο ιδανικός συνδυασμός των τυριών με το ανάλογο κρασί που θα επιλέξεις να σερβίρεις! Πλατώ με εδέσματα που μπορείς να συμπεριλάβεις. Διάφορα στησίματα για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει ανάλογα και με το τι υλικά θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Αυτό βέβαια έχει έχει σχέση και ποιός είναι ο σκοπός που ...

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...