Υλικά (6 κρουασάν)
1 φύλλο σφολιάτας
6 φέτες ζαμπόν καπνιστό
6 φέτες τυρί τσένταρ καπνιστό
1 κρόκο αυγού χτυπημένο
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180°C και αφήστε μέσα να ζεσταίνετε ένα ταψί καλυμμένο με αντικολλητικό χαρτί. Ξεδιπλώστε τη ζύμη και κόψτε τη σε 6 τετραγωνάκια. Βάλτε σε κάθε τετραγωνάκι από μία φέτα ζαμπόν και μία φέτα τυρί. Αλείψτε περιμετρικά με τον κρόκο για να κλείσει και ρολάρετε τη μία γωνία στην την άλλη. Βάλτε τα κρουασανάκια στο ταψί και ψήστε τα για 16-18 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν κι έτοιμα!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου