Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αλμυρά κρουασάν

Υλικά (6 κρουασάν)
1 φύλλο σφολιάτας
6 φέτες ζαμπόν καπνιστό
6 φέτες τυρί τσένταρ καπνιστό
1 κρόκο αυγού χτυπημένο

Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180°C και αφήστε μέσα να ζεσταίνετε ένα ταψί καλυμμένο με αντικολλητικό χαρτί. Ξεδιπλώστε τη ζύμη και κόψτε τη σε 6 τετραγωνάκια. Βάλτε σε κάθε τετραγωνάκι από μία φέτα ζαμπόν και μία φέτα τυρί. Αλείψτε περιμετρικά με τον κρόκο για να κλείσει και ρολάρετε τη μία γωνία στην την άλλη. Βάλτε τα κρουασανάκια στο ταψί και ψήστε τα για 16-18 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν κι έτοιμα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Η εύκολη... πατισερί!

Αυτός είναι ο δικός μου "δρόμος" για να φτιάξεις την κρέμα-βάση της ζαχαροπλαστικής! Υλικά 500 γρ. γάλα 200 γρ. ζάχαρη 2 αυγά

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...