Υλικά
3 κούπες ζάχαρη λευκή κρυσταλλική
4 κ.σ. μέλι
ελαιόλαδο
3 κ.σ. αμύγδαλα
1 βανιλίνη
1 πρέζα αλάτι
12 κούπες pop corn (ψημένο και χωρίς αλάτι)
3 κούπες ζάχαρη λευκή κρυσταλλική
4 κ.σ. μέλι
ελαιόλαδο
3 κ.σ. αμύγδαλα
1 βανιλίνη
1 πρέζα αλάτι
12 κούπες pop corn (ψημένο και χωρίς αλάτι)
Εκτέλεση
Φτιάξτε με λίγο λάδι δύο χούφτες ποπ κορν. Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά βάλτε την ζάχαρη και αφήστε την να γίνει καραμέλα, μόλις αρχίσει να πέρνει το επιθυμητό χρώμα (ξανθό) αποσύρετε το από τη φωτιά και προσθέστε στο μείγμα τη βανίλια, το μέλι και το αλάτι. Ανακατέψτε, σε ένα μπολ, το έτοιμο ποπ κορν και τα αμύγδαλα με γρήγορες κινήσεις να πάει παντού η καραμέλα. Απλώστε σε αντικολλητικό χαρτί. Έτοιμο!
Φτιάξτε με λίγο λάδι δύο χούφτες ποπ κορν. Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά βάλτε την ζάχαρη και αφήστε την να γίνει καραμέλα, μόλις αρχίσει να πέρνει το επιθυμητό χρώμα (ξανθό) αποσύρετε το από τη φωτιά και προσθέστε στο μείγμα τη βανίλια, το μέλι και το αλάτι. Ανακατέψτε, σε ένα μπολ, το έτοιμο ποπ κορν και τα αμύγδαλα με γρήγορες κινήσεις να πάει παντού η καραμέλα. Απλώστε σε αντικολλητικό χαρτί. Έτοιμο!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου