Υλικά
3 πορτοκάλια
1 φακελάκι ζελέ της αρεσκείας σας
3 πορτοκάλια
1 φακελάκι ζελέ της αρεσκείας σας
Εκτέλεση
1. Κόψτε στη μέση τα πορτοκάλια, και βγάλτε την ψύχα προσεκτικά να μην τρυπήσετε τον φλοιό.
2. Φτιάχνετε τον ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες, και γεμίζετε τα πορτοκάλια.
3. Βάζετε στο ψυγείο να στέκεται, 4 ώρες περίπου. Κόβετε προσεκτικά με μαχαίρι που έχει ίσια λάμα, και σερβίρετε!
1. Κόψτε στη μέση τα πορτοκάλια, και βγάλτε την ψύχα προσεκτικά να μην τρυπήσετε τον φλοιό.
2. Φτιάχνετε τον ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες, και γεμίζετε τα πορτοκάλια.
3. Βάζετε στο ψυγείο να στέκεται, 4 ώρες περίπου. Κόβετε προσεκτικά με μαχαίρι που έχει ίσια λάμα, και σερβίρετε!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου