Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Smoothies με φρέσκα φρούτα

Υλικά
100 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι
5 παγάκια
Χυμό 1 πορτοκαλιού
1 Μπανάνα
1ροδάκινο
1μήλο
5 φράουλες
2-3 κ.σ. νιφάδες βρώμης
Κανέλα

Εκτέλεση:
Καθαρίζετε τα φρούτα από τις φλούδες τους και τα κόβετε σε μικρά κομμάτια. Τα βάζετε μέσα στο μπλέντερ και προσθέτετε το γιαούρτι και τα παγάκια. Χτυπάτε καλά μέχρι να γίνουν πολτός και σερβίρετε σε ένα μεγάλο ποτήρι με καλαμάκι. Προσθέστε και ολόκληρα φρούτα στο τέλος, για το σερβίρισμα!

ΤΙΡ
Αυτοσχεδιάστε με τα φρούτα, αν σας βγει πιο πηχτό προσθέστε γιαούρτι, αν σας βγει αραιό περισσότερη βρώμη!
Κάντε τα και παγωτό, βάζοντάς τα σε πλαστικά ποτηράκια ή σε ειδικές θήκες για παγωτό ξυλάκι. Βάλτε στην κατάψυξη για 4 ώρες, μετά από μία ώρα βάλτε το ξυλάκι για να σταθεροποιηθεί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...

Πέρλες βαλσάμικου

Πριν αρχίσεις, γέμισε ένα ψηλό ποτήρι νερού με ελαιόλαδο και βάλε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ κρύο, ώστε το βαλσάμικο ξύδι να κρυώσει πριν φτάσει στον πάτο του ποτηριού. Μόλις το λάδι είναι κρύο μπορείς να συνεχίσεις τη διαδικασία για τις πέρλες βαλσαμικού! Βάλε σε κρύο νερό 4 φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάλε 100 γραμμάρια