Θρεπτικό και νόστιμο πρωινό που συνδυάζει ίνες, ιχνοστοιχεία και δίνει ενέργεια! Υγιεινό αφού αντί για αλεύρι χρησιμοποιούμε βρώμη.
Υλικά (4 μερίδες) :
100γρ. βρώμη
4 ασπράδια αυγού
1 ολόκληρο αυγό
20γρ. σταφίδες ή 2-3 ξερά δαμάσκηνα σε κομματάκια
Λίγη κανέλα
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Μέλι
Εκτέλεση:
Βάζουμε στο μίξερ την βρώμη, μαζί με τα ασπράδια, το αυγό, τις σταφίδες, την κανέλα και τα ανακατεύουμε. Λαδώνουμε το αντικολλητικό τηγάνι και ανάβουμε το μάτι. Αφού ζεσταθεί, ρίχνουμε ομοιόμορφα το μείγμα και το αφήνουμε να ψηθεί. Όταν αρχίσει να γίνεται καφέ, το γυρνάμε από την ανάποδη και κάνουμε το ίδιο. Σερβίρουμε με μπόλικο μέλι από πάνω και την κομμένη μπανάνα. Αν θέλουμε προσθέτουμε και λίγη ακόμα κανέλλα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου