Υλικά (2 ποτήρια)
100 ml τεκίλα
4 κ.σ. τριπλ σεκ
4 κ.σ. φρέσκο χυμό λάιμ
2 κ.γ. σιρόπι (δες υποσημείωση)
Τριμμένο πάγο
Εκτέλεση
Βάλτε όλα τα συστατικά στο μπλέντερ. Χτυπήστε τα καλά και σερβίρετε σε ποτήρια μαργαρίτας ή σε ποτήρια του κρασιού. Στο ποτήρι που θα σερβίρετε τη μαργαρίτα, βρεξτε λίγο το χείλος του και βάλτε το σε χοντρό αλάτι (ώστε να κολλήσει πάνω).
ΤΙΡ
*Σιρόπι: 1 μέρος νερό και 1 μέρος ζάχαρη. Βάλτε τα σε κατσαρολάκι και αφήστε τα να σιγοβράσουν για 5'. Αφήστε το σιρόπι να κρυώσει και βάλτε το σε δοχείο και μετά στο ψυγείο. Διατήρηστε μέχρι 2 μήνες.
*Δοκιμάστε να βάλετε και λίγο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι ή λίγο ξύσμα λάιμ μαζί με το αλάτι στο χείλος του ποτηριού.
*Αντί για νερό βρέξτε με λίγο ταμπάσκο.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου