Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Fajitas με κοτόπουλο ή μοσχάρι

Υλικά (4 μερίδες)
8 έτοιμες πίτες Fajitas (τορτίγιες)
½ κιλό μοσχαρίσια φιλετάκια ή φιλετάκια κοτόπουλου σε λωρίδες
1 μεγάλο κρεμμύδι σε λωρίδες
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1 πράσινη, 1κόκκινη, 1πορτοκαλί
πιπεριές σε λωρίδες
1τομάτα χωρίς σπόρια σε λωρίδες
2 σκελίδες σκόρδο
1/2 κ.γλ. πάπρικα καυτερή
1 κ.γλ. πάπρικα γλυκιά
1 πρέζα ρίγανη
Λίγο αλάτι και πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι και στην πιο δυνατή φωτιά θα τσιγαρίσετε με το σκόρδο, το κρέα και όταν ασπρίσει θα προσθέσετε τις κομμένες πιπεριές και το κρεμμύδι. Όταν αρχίσουν να μαραίνονται θα ρίξετε από πάνω το αλάτι, το πιπέρι, την ρίγανη και το τσίλι σε σκόνη και θα συνεχίσετε το τσιγάρισμα. Όταν θα είναι έτοιμα
τοποθετήστε τα σε ένα μεγάλο πιάτο. Τυλίξτε τα fajitas το κρέας με τα λαχανικά, προσθέστε όση ντομάτα,
Tip:
*Για ακόμα πλουσιότερη γεύση προσθέστε μέσα στην ζεστή fajita τριμμένο τυρί!
*Προσθέστε ή αφαιρέσετε καυτερή πάπρικα Κατά βούληση!
*Σερβίρετε με γουακαμόλε (συνταγή θα βρείτε στο blog μου), μαρούλι ή ότι άλλο λαχανικό θέλετε!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...

Πέρλες βαλσάμικου

Πριν αρχίσεις, γέμισε ένα ψηλό ποτήρι νερού με ελαιόλαδο και βάλε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ κρύο, ώστε το βαλσάμικο ξύδι να κρυώσει πριν φτάσει στον πάτο του ποτηριού. Μόλις το λάδι είναι κρύο μπορείς να συνεχίσεις τη διαδικασία για τις πέρλες βαλσαμικού! Βάλε σε κρύο νερό 4 φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάλε 100 γραμμάρια