Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Fajitas με κοτόπουλο ή μοσχάρι

Υλικά (4 μερίδες)
8 έτοιμες πίτες Fajitas (τορτίγιες)
½ κιλό μοσχαρίσια φιλετάκια ή φιλετάκια κοτόπουλου σε λωρίδες
1 μεγάλο κρεμμύδι σε λωρίδες
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1 πράσινη, 1κόκκινη, 1πορτοκαλί
πιπεριές σε λωρίδες
1τομάτα χωρίς σπόρια σε λωρίδες
2 σκελίδες σκόρδο
1/2 κ.γλ. πάπρικα καυτερή
1 κ.γλ. πάπρικα γλυκιά
1 πρέζα ρίγανη
Λίγο αλάτι και πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι και στην πιο δυνατή φωτιά θα τσιγαρίσετε με το σκόρδο, το κρέα και όταν ασπρίσει θα προσθέσετε τις κομμένες πιπεριές και το κρεμμύδι. Όταν αρχίσουν να μαραίνονται θα ρίξετε από πάνω το αλάτι, το πιπέρι, την ρίγανη και το τσίλι σε σκόνη και θα συνεχίσετε το τσιγάρισμα. Όταν θα είναι έτοιμα
τοποθετήστε τα σε ένα μεγάλο πιάτο. Τυλίξτε τα fajitas το κρέας με τα λαχανικά, προσθέστε όση ντομάτα,
Tip:
*Για ακόμα πλουσιότερη γεύση προσθέστε μέσα στην ζεστή fajita τριμμένο τυρί!
*Προσθέστε ή αφαιρέσετε καυτερή πάπρικα Κατά βούληση!
*Σερβίρετε με γουακαμόλε (συνταγή θα βρείτε στο blog μου), μαρούλι ή ότι άλλο λαχανικό θέλετε!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Η εύκολη... πατισερί!

Αυτός είναι ο δικός μου "δρόμος" για να φτιάξεις την κρέμα-βάση της ζαχαροπλαστικής! Υλικά 500 γρ. γάλα 200 γρ. ζάχαρη 2 αυγά

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...