Υλικά
350 γρ. κουβερτούρα
2/3 φλ. κρέμα γάλακτος
1 βανιλίνη
2 κ.σ. ρούμι ή κονιάκ
Εκτέλεση
Λιώστε τη σοκολάτα σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά (για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα αξίζει να επενδύσετε στο ειδικό σκεύος που φτιάχνει fondue). Καθώς θα λιώνει η σοκολάτα προσθέστε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε. Αφήστε το για πέντε λεπτά μέχρι να γίνει ένα ενιαίο μείγμα. Σερβίρετε με φράουλες, μπανάνες, κέικ ή ό,τι άλλο θέλετε να βουτήξετε!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου