Δε χρειάζονται ψήσιμο. Ελαφριά και υγιεινή συνταγή, κρύο και νόστιμο ορεκτικό!
Υλικά
3 μεγάλες ντομάτες
1 κονσέρβα τόνο
2 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
100 γρ. κρέμα γάλακτος
1 πράσινη πιπεριά
1 αγγουράκι
Λεμόνι
Ελαιόλαδο
3 μεγάλες ντομάτες
1 κονσέρβα τόνο
2 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
100 γρ. κρέμα γάλακτος
1 πράσινη πιπεριά
1 αγγουράκι
Λεμόνι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Κόβετε το καπάκι από τις ντομάτες και αφαιρείτε το εσωτερικό τους με κουτάλι. Ψιλοκόβετε καρεδάκια το αγγούρι, διαλύετε τον τόνο και προσθέτετε το γιαούρτι. Ρίχνετε
την πιπεριά ψιλοκομμένη και την κρέμα γάλακτος. Προσθέτετε το εσωτερικό της ντομάτας κι ανακατεύετε. Μπορείτε να ζεστάνετε για μερικά λεπτά το μείγμα σε ένα κατσαρολάκι, αλλά δεν είναι απαραίτητο. Γεμίζετε τις ντομάτες με αυτή τη γέμιση. Περιχύνετε με ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού, σερβίρετε με μαϊντανό!
Κόβετε το καπάκι από τις ντομάτες και αφαιρείτε το εσωτερικό τους με κουτάλι. Ψιλοκόβετε καρεδάκια το αγγούρι, διαλύετε τον τόνο και προσθέτετε το γιαούρτι. Ρίχνετε
την πιπεριά ψιλοκομμένη και την κρέμα γάλακτος. Προσθέτετε το εσωτερικό της ντομάτας κι ανακατεύετε. Μπορείτε να ζεστάνετε για μερικά λεπτά το μείγμα σε ένα κατσαρολάκι, αλλά δεν είναι απαραίτητο. Γεμίζετε τις ντομάτες με αυτή τη γέμιση. Περιχύνετε με ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού, σερβίρετε με μαϊντανό!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου