Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ντομάτες γεμιστές με τόνο και γιαούρτι

Δε χρειάζονται ψήσιμο. Ελαφριά και υγιεινή συνταγή, κρύο και νόστιμο ορεκτικό!
Υλικά
3 μεγάλες ντομάτες
1 κονσέρβα τόνο
2 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
100 γρ. κρέμα γάλακτος
1 πράσινη πιπεριά
1 αγγουράκι
Λεμόνι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Κόβετε το καπάκι από τις ντομάτες και αφαιρείτε το εσωτερικό τους με κουτάλι. Ψιλοκόβετε καρεδάκια το αγγούρι, διαλύετε τον τόνο και προσθέτετε το γιαούρτι. Ρίχνετε
την πιπεριά ψιλοκομμένη και την κρέμα γάλακτος. Προσθέτετε το εσωτερικό της ντομάτας κι ανακατεύετε. Μπορείτε να ζεστάνετε για μερικά λεπτά το μείγμα σε ένα κατσαρολάκι, αλλά δεν είναι απαραίτητο. Γεμίζετε τις ντομάτες με αυτή τη γέμιση. Περιχύνετε με ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού, σερβίρετε με μαϊντανό!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...

Πέρλες βαλσάμικου

Πριν αρχίσεις, γέμισε ένα ψηλό ποτήρι νερού με ελαιόλαδο και βάλε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ κρύο, ώστε το βαλσάμικο ξύδι να κρυώσει πριν φτάσει στον πάτο του ποτηριού. Μόλις το λάδι είναι κρύο μπορείς να συνεχίσεις τη διαδικασία για τις πέρλες βαλσαμικού! Βάλε σε κρύο νερό 4 φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάλε 100 γραμμάρια