Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ντιπ με ανθότυρο και λιαστή ντομάτα

Υλικά
60 γρ. ανθότυρο
100 γρ. λιαστές ντομάτες σε λάδι
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
½ σκελίδα σκόρδο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γλ. γλυκιά πάπρικα
Αλάτι
Εκτέλεση
Χτυπάτε στο μπλέντερ όλα τα υλικά, εκτός από το ανθότυρο και την πάπρικα, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Έπειτα προσθέτετε το ανθότυρο κομματάκια (να διευκολύνετε το μείγμα) και την πάπρικα και ξαναχτυπάτε, να ενωθούν καλά.
ΤΙΡ
*Αν δεν θέλετε μην βάζετε τον πελτέ ντομάτας, όμως μπορεί να χρειαστεί λίγο λάδι ακόμα!
*Ακόμη αν σας αρέσει η ντομάτα προσθέστε την ωμή πάνω απο το ντιπ. Κάντε, δηλαδή, το ίδιο ντιπ χωρίς τον πελτέ, λευκό, και βάλτε πάνω σε λωρίδες τις λιαστές ντομάτες!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Η εύκολη... πατισερί!

Αυτός είναι ο δικός μου "δρόμος" για να φτιάξεις την κρέμα-βάση της ζαχαροπλαστικής! Υλικά 500 γρ. γάλα 200 γρ. ζάχαρη 2 αυγά

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...