Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ντιπ με ανθότυρο και λιαστή ντομάτα

Υλικά
60 γρ. ανθότυρο
100 γρ. λιαστές ντομάτες σε λάδι
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
½ σκελίδα σκόρδο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γλ. γλυκιά πάπρικα
Αλάτι
Εκτέλεση
Χτυπάτε στο μπλέντερ όλα τα υλικά, εκτός από το ανθότυρο και την πάπρικα, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Έπειτα προσθέτετε το ανθότυρο κομματάκια (να διευκολύνετε το μείγμα) και την πάπρικα και ξαναχτυπάτε, να ενωθούν καλά.
ΤΙΡ
*Αν δεν θέλετε μην βάζετε τον πελτέ ντομάτας, όμως μπορεί να χρειαστεί λίγο λάδι ακόμα!
*Ακόμη αν σας αρέσει η ντομάτα προσθέστε την ωμή πάνω απο το ντιπ. Κάντε, δηλαδή, το ίδιο ντιπ χωρίς τον πελτέ, λευκό, και βάλτε πάνω σε λωρίδες τις λιαστές ντομάτες!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...

Πέρλες βαλσάμικου

Πριν αρχίσεις, γέμισε ένα ψηλό ποτήρι νερού με ελαιόλαδο και βάλε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ κρύο, ώστε το βαλσάμικο ξύδι να κρυώσει πριν φτάσει στον πάτο του ποτηριού. Μόλις το λάδι είναι κρύο μπορείς να συνεχίσεις τη διαδικασία για τις πέρλες βαλσαμικού! Βάλε σε κρύο νερό 4 φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάλε 100 γραμμάρια