Υλικά
60 γρ. ανθότυρο
100 γρ. λιαστές ντομάτες σε λάδι
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
½ σκελίδα σκόρδο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γλ. γλυκιά πάπρικα
Αλάτι
60 γρ. ανθότυρο
100 γρ. λιαστές ντομάτες σε λάδι
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
½ σκελίδα σκόρδο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γλ. γλυκιά πάπρικα
Αλάτι
Εκτέλεση
Χτυπάτε στο μπλέντερ όλα τα υλικά, εκτός από το ανθότυρο και την πάπρικα, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Έπειτα προσθέτετε το ανθότυρο κομματάκια (να διευκολύνετε το μείγμα) και την πάπρικα και ξαναχτυπάτε, να ενωθούν καλά.
Χτυπάτε στο μπλέντερ όλα τα υλικά, εκτός από το ανθότυρο και την πάπρικα, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Έπειτα προσθέτετε το ανθότυρο κομματάκια (να διευκολύνετε το μείγμα) και την πάπρικα και ξαναχτυπάτε, να ενωθούν καλά.
ΤΙΡ
*Αν δεν θέλετε μην βάζετε τον πελτέ ντομάτας, όμως μπορεί να χρειαστεί λίγο λάδι ακόμα!
*Ακόμη αν σας αρέσει η ντομάτα προσθέστε την ωμή πάνω απο το ντιπ. Κάντε, δηλαδή, το ίδιο ντιπ χωρίς τον πελτέ, λευκό, και βάλτε πάνω σε λωρίδες τις λιαστές ντομάτες!
*Αν δεν θέλετε μην βάζετε τον πελτέ ντομάτας, όμως μπορεί να χρειαστεί λίγο λάδι ακόμα!
*Ακόμη αν σας αρέσει η ντομάτα προσθέστε την ωμή πάνω απο το ντιπ. Κάντε, δηλαδή, το ίδιο ντιπ χωρίς τον πελτέ, λευκό, και βάλτε πάνω σε λωρίδες τις λιαστές ντομάτες!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου