Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μαργαρίτα φράουλα

Παραλλαγή του κλασσικού κοκτέιλ μαργαρίτα, με λιγότερο αλκοόλ και περισσότερο χυμό φρούτων.

Υλικά
700 γρ. τριμμένο πάγο
250 γρ. φράουλες
500 γρ. χυμό φράουλας
200 γρ. τεκίλα
50 γρ. χυμό λεμονιού
Ζάχαρη

Εκτέλεση
Πλύνετε καλά τις φράουλες και λιώστε τις στο μίξερ, ή επιλέξτε έτοιμο χυμό φράουλας. Σε μία μεγάλη κανάτα ρίξτε όλα τα υλικά εκτός από την ζάχαρη. Ανακατέψτε το μείγμα καλά και βάλτε στο ψυγείο. Για την διακόσμηση των ποτηριών, βάλτε ζάχαρη σε ένα βαθύ πιάτο, και σε ένα άλλο βάλτε νερό. Στην συνέχεια βυθίστε το χείλος του ποτηριού στο νερό και αμέσως στην ζάχαρη, έτσι ώστε να κολλήσει. Σερβίρετε!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Πώς να στήσω το πλατώ τυριών (cheese platter)

Ο ιδανικός συνδυασμός των τυριών με το ανάλογο κρασί που θα επιλέξεις να σερβίρεις! Πλατώ με εδέσματα που μπορείς να συμπεριλάβεις. Διάφορα στησίματα για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει ανάλογα και με το τι υλικά θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Αυτό βέβαια έχει έχει σχέση και ποιός είναι ο σκοπός που ...

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...