Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σως μουστάρδας με μαγιονέζα

Υλικά
4 κ.σ. μαγιονέζα
6κ.σ.  μουστάρδα
1/2 κ.γλ. κάρυ
1 φλ. ηλιέλαιο
Λεμόνι
Αλάτι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολάκι βάζουμε την μαγιονέζα, μουστάρδα, το κάρυ, λεμόνι (όσο θέλετε) και λίγο αλάτι ανακατεύουμε και ρίχνουμε το ηλιέλαιο σιγά σιγά ανακατεύοντας να το πάρει όλο χωρίς να κόψει... και η σως έτοιμη!
ΤΙΡ
*Σε αυτή την σως του πάει πάρα πολύ να τρίψουμε στο ψιλό του τρίφτη καρότο δίνει τόνο δροσιάς.
*Ιδανική σως για κοτόπουλο!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Πώς να στήσω το πλατώ τυριών (cheese platter)

Ο ιδανικός συνδυασμός των τυριών με το ανάλογο κρασί που θα επιλέξεις να σερβίρεις! Πλατώ με εδέσματα που μπορείς να συμπεριλάβεις. Διάφορα στησίματα για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει ανάλογα και με το τι υλικά θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Αυτό βέβαια έχει έχει σχέση και ποιός είναι ο σκοπός που ...

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...