Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σπανακόριζο...του Ποπάϋ!

Υλικά
½ κιλό σπανάκι
1 φλ. ρύζι καρολίνα
½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
½ φλ. ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1½ ποτήρι νερό
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το λάδι σε μια κατσαρόλα. Προσθέτουμε τον άνηθο και το σπανάκι και τα αφήνουμε για μερικά λεπτά να αχνίσουν, ανακατεύοντας συχνά. Προσθέτουμε το νερό, και όταν πάρουν βράση ρίχνουμε το ρύζι, το αλάτι και το πιπέρι. Σιγοβράζουμε μέχρι το φαγητό να μείνει με το λάδι του και σερβίρουμε με λεμόνι!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Η εύκολη... πατισερί!

Αυτός είναι ο δικός μου "δρόμος" για να φτιάξεις την κρέμα-βάση της ζαχαροπλαστικής! Υλικά 500 γρ. γάλα 200 γρ. ζάχαρη 2 αυγά

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...