Υλικά
½ κιλό σπανάκι
1 φλ. ρύζι καρολίνα
½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
½ φλ. ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1½ ποτήρι νερό
Αλάτι, πιπέρι
½ κιλό σπανάκι
1 φλ. ρύζι καρολίνα
½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
½ φλ. ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1½ ποτήρι νερό
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το λάδι σε μια κατσαρόλα. Προσθέτουμε τον άνηθο και το σπανάκι και τα αφήνουμε για μερικά λεπτά να αχνίσουν, ανακατεύοντας συχνά. Προσθέτουμε το νερό, και όταν πάρουν βράση ρίχνουμε το ρύζι, το αλάτι και το πιπέρι. Σιγοβράζουμε μέχρι το φαγητό να μείνει με το λάδι του και σερβίρουμε με λεμόνι!
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το λάδι σε μια κατσαρόλα. Προσθέτουμε τον άνηθο και το σπανάκι και τα αφήνουμε για μερικά λεπτά να αχνίσουν, ανακατεύοντας συχνά. Προσθέτουμε το νερό, και όταν πάρουν βράση ρίχνουμε το ρύζι, το αλάτι και το πιπέρι. Σιγοβράζουμε μέχρι το φαγητό να μείνει με το λάδι του και σερβίρουμε με λεμόνι!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου