Υλικά:
¾φλ. σάλτσα σόγιας
¼ φλ. στυμμένος χυμός λεμονιού
1 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
1 κ.σ. σάλτσα τσίλι
¼ κ.γλ. σκόρδο σε σκόνη
4 χοιρινά μπριζολάκια
¾φλ. σάλτσα σόγιας
¼ φλ. στυμμένος χυμός λεμονιού
1 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
1 κ.σ. σάλτσα τσίλι
¼ κ.γλ. σκόρδο σε σκόνη
4 χοιρινά μπριζολάκια
Εκτέλεση:
Σε μια μεγάλη πλαστική σακούλα
για τρόφιμα ή σε βαθύ μεγάλο μπολ βάλτε μαζί την σάλτσα σόγιας, τον χυμό λεμονιού, την ζάχαρη, την σάλτσα τσίλι και την σκόνη από το σκόρδο. Βάλτε μέσα στην σακούλα τα μπριζολάκια και κλείστε την προσεκτικά, μαρινάροντάς τα για 12 ώρες στο ψυγείο. Αναποδογυρίστε την σακούλα ή γυρίστε τα μπριζολάκια μέσα στο μπολ στο ενδιάμεσο διάστημα. Ψήστε τα μπριζολάκια, όσο σας αρέσει!
Σε μια μεγάλη πλαστική σακούλα
για τρόφιμα ή σε βαθύ μεγάλο μπολ βάλτε μαζί την σάλτσα σόγιας, τον χυμό λεμονιού, την ζάχαρη, την σάλτσα τσίλι και την σκόνη από το σκόρδο. Βάλτε μέσα στην σακούλα τα μπριζολάκια και κλείστε την προσεκτικά, μαρινάροντάς τα για 12 ώρες στο ψυγείο. Αναποδογυρίστε την σακούλα ή γυρίστε τα μπριζολάκια μέσα στο μπολ στο ενδιάμεσο διάστημα. Ψήστε τα μπριζολάκια, όσο σας αρέσει!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου