Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σαλάτα με κριθαράκι και τόνο

Υλικά
½ πακέτο κριθαράκι μέτριο
1 κονσέρβα τόνου σε νερό
Πράσινο μήλο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι και Πιπέρι
4-5 ντομάτες σφιχτές
Εκτέλεση
Βράζουμε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, σε αλατισμένο νερό. Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το κριθαράκι, τον τόνο, το πιπέρι, τον μαϊντανό και λίγο μήλο τριμμένο. Προαιρετικά για το σερβίρισμα. Κόβουμε λίγο τις ντομάτες, να πατάνε με την πλευρά του κοτσανιού. Βγάζουμε όλη την ψίχα μέσα από τις ντομάτες, και γεμίζουμε με την σαλάτα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...

Πέρλες βαλσάμικου

Πριν αρχίσεις, γέμισε ένα ψηλό ποτήρι νερού με ελαιόλαδο και βάλε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ κρύο, ώστε το βαλσάμικο ξύδι να κρυώσει πριν φτάσει στον πάτο του ποτηριού. Μόλις το λάδι είναι κρύο μπορείς να συνεχίσεις τη διαδικασία για τις πέρλες βαλσαμικού! Βάλε σε κρύο νερό 4 φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάλε 100 γραμμάρια