Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Λαχανοντολμάδες χωρίς ζεμάτισμα

Αν θέλετε να φτιάξετε λαχανοντολμάδες, αλλά θέλετε να μην χαθεί μέρος των βιταμινών κατά το ζεμάτισμα, βάλτε ολόκληρο το λάχανο για 3-4 ώρες στην κατάψυξη. Στη συνέχεια βγάλτε το και αφήστε να ξεπαγώσει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. Μόλις ξεπαγώσει, τα φύλλα θα έχουν μαλακώσει και δεν θα τυλίγεται πιό εύκολα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...

Πώς να στήσω το πλατώ τυριών (cheese platter)

Ο ιδανικός συνδυασμός των τυριών με το ανάλογο κρασί που θα επιλέξεις να σερβίρεις! Πλατώ με εδέσματα που μπορείς να συμπεριλάβεις. Διάφορα στησίματα για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει ανάλογα και με το τι υλικά θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Αυτό βέβαια έχει έχει σχέση και ποιός είναι ο σκοπός που ...
283,225