Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εύκολα ταρτάκια

Υλικά
20 μπισκότα τύπου digestive
4 κ.σ. μαργαρίνη ή βούτυρο
2 μπανάνες
1 μήλο
Εκτέλεση
Κάνετε τα μπισκότα σκόνη στο μούλτι. Κόψτε τη μαργαρίνη σε κομματάκια και προσθέστε την στα μπισκότα. Μοιράστε και απλώστε το μείγμα σε 4 ταρτιέρες. Βάλτε στο ψυγείο για 2 ώρες. Κάντε μια κρύα κρέμα για να γεμίσετε τις τάρτες! Εδώ: καθαρίστε και κόψτε σε κομμάτια τα φρούτα και  λιώστε στο μούλτι, βάλτε μέσα στην τάρτα κι έτοιμα!
ΤΙΡ
*Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπισκότα σοκολατένια ή γεμιστά για περισσότερη γεύση!
*Αποφύγετε να βάλετε στα ταρτάκια ζέστη κρέμα γιατί θα λιώσει και θα χαλάσει η τάρτα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...

Πέρλες βαλσάμικου

Πριν αρχίσεις, γέμισε ένα ψηλό ποτήρι νερού με ελαιόλαδο και βάλε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ κρύο, ώστε το βαλσάμικο ξύδι να κρυώσει πριν φτάσει στον πάτο του ποτηριού. Μόλις το λάδι είναι κρύο μπορείς να συνεχίσεις τη διαδικασία για τις πέρλες βαλσαμικού! Βάλε σε κρύο νερό 4 φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάλε 100 γραμμάρια