Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εύκολα ταρτάκια

Υλικά
20 μπισκότα τύπου digestive
4 κ.σ. μαργαρίνη ή βούτυρο
2 μπανάνες
1 μήλο
Εκτέλεση
Κάνετε τα μπισκότα σκόνη στο μούλτι. Κόψτε τη μαργαρίνη σε κομματάκια και προσθέστε την στα μπισκότα. Μοιράστε και απλώστε το μείγμα σε 4 ταρτιέρες. Βάλτε στο ψυγείο για 2 ώρες. Κάντε μια κρύα κρέμα για να γεμίσετε τις τάρτες! Εδώ: καθαρίστε και κόψτε σε κομμάτια τα φρούτα και  λιώστε στο μούλτι, βάλτε μέσα στην τάρτα κι έτοιμα!
ΤΙΡ
*Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπισκότα σοκολατένια ή γεμιστά για περισσότερη γεύση!
*Αποφύγετε να βάλετε στα ταρτάκια ζέστη κρέμα γιατί θα λιώσει και θα χαλάσει η τάρτα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Η εύκολη... πατισερί!

Αυτός είναι ο δικός μου "δρόμος" για να φτιάξεις την κρέμα-βάση της ζαχαροπλαστικής! Υλικά 500 γρ. γάλα 200 γρ. ζάχαρη 2 αυγά

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...