Υλικά
½ κιλό μοσχαρίσιο κιμά και ½ κιλό χοιρινό
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
2 αυγά
½ κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
5 κ.σ. ελαιόλαδο
5 φέτες μπαγιάτικο ψωμί να μουλιασμένο σε γάλα ή νερό
Αλάτι, πιπέρι και ρίγανη
Εκτέλεση
Στραγγίξτε το ψωμί πολύ καλά. Αναμείξτε και ζυμώστε καλά όλα τα υλικά σε ένα μπολ μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα. Ψήστε, ανάψτε πρώτα το γκριλ στον φούρνο και έπειτα πλάστε τα μπιφτέκια και τοποθετήστε τα σε ένα ταψί. Βάλτε τα στον φούρνο, στο γκριλ και αφήστε να ψηθούν το πολύ για μισή ώρα, αφού τα γυρίσετε μετά από δεκαπέντε λεπτά για να ψηθούν και από την άλλη πλευρά.
ΤΙΡ
Για να τσεκάρετε την γεύση, αν δεν θέλετε να δοκιμάσετε ωμό τον κιμά τηγανίστε ένα μικρό κομμάτι!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου