Υλικά
2 μπριζόλες (μόσχου ή χοιρινές)
1 φλ. μπύρα
1 κρεμμύδι
1 κουταλιά μέλι
1 σκελίδα σκόρδο
Αλάτι
Πιπέρι
½ φλ. Ελαιόλαδο
2 κ.σ. μουστάρδα
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, εκτός από το κρέας, ανακατεύουμε πολύ καλά και τότε προσθέτουμε καο το κρέας. Αφήνουμε 2-3 ώρες στο ψυγείο με σκεπασμένο, με μεμβράνη (ιδανικά αφήνουνε ένα βράδυ). Ψήνουμε στη σχάρα ή στο γκριλ. Συνοδεύεται με ψητά λαχανικά και μπύρα!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου