Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μπριζόλες σε μαρινάδα μπύρας

Υλικά
2 μπριζόλες (μόσχου ή χοιρινές)
1 φλ. μπύρα
1 κρεμμύδι
1 κουταλιά μέλι
1 σκελίδα σκόρδο
Αλάτι
Πιπέρι
½ φλ. Ελαιόλαδο
2 κ.σ. μουστάρδα

Εκτέλεση
Κόβουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, εκτός από το κρέας, ανακατεύουμε πολύ καλά και τότε προσθέτουμε καο το κρέας. Αφήνουμε 2-3 ώρες στο ψυγείο με σκεπασμένο, με μεμβράνη (ιδανικά αφήνουνε ένα βράδυ). Ψήνουμε στη σχάρα ή στο γκριλ. Συνοδεύεται με ψητά λαχανικά και μπύρα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...

Πέρλες βαλσάμικου

Πριν αρχίσεις, γέμισε ένα ψηλό ποτήρι νερού με ελαιόλαδο και βάλε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ κρύο, ώστε το βαλσάμικο ξύδι να κρυώσει πριν φτάσει στον πάτο του ποτηριού. Μόλις το λάδι είναι κρύο μπορείς να συνεχίσεις τη διαδικασία για τις πέρλες βαλσαμικού! Βάλε σε κρύο νερό 4 φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάλε 100 γραμμάρια