Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μπριζόλες σε μαρινάδα μπύρας

Υλικά
2 μπριζόλες (μόσχου ή χοιρινές)
1 φλ. μπύρα
1 κρεμμύδι
1 κουταλιά μέλι
1 σκελίδα σκόρδο
Αλάτι
Πιπέρι
½ φλ. Ελαιόλαδο
2 κ.σ. μουστάρδα

Εκτέλεση
Κόβουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, εκτός από το κρέας, ανακατεύουμε πολύ καλά και τότε προσθέτουμε καο το κρέας. Αφήνουμε 2-3 ώρες στο ψυγείο με σκεπασμένο, με μεμβράνη (ιδανικά αφήνουνε ένα βράδυ). Ψήνουμε στη σχάρα ή στο γκριλ. Συνοδεύεται με ψητά λαχανικά και μπύρα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Η εύκολη... πατισερί!

Αυτός είναι ο δικός μου "δρόμος" για να φτιάξεις την κρέμα-βάση της ζαχαροπλαστικής! Υλικά 500 γρ. γάλα 200 γρ. ζάχαρη 2 αυγά

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...