Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σάλτσα μπάρμπεκιου

Υλικά
2 φλ. κέτσαπ
½φλ. ουίσκι
2 κ.σ. σόγια σος
3 κ.σ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο
3 κ.σ. μουστάρδα Dijon
1 κ.γλ. μπούκοβο (προαιρετικά)

Εκτέλεση
Βάλτε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και βράστε τα σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά. Αφήστε τη σάλτσα να κρυώσει και χρησιμοποιήστε τη σαν μαρινάδα για κρέας. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, αλείψτε, το κρέας που θα χρησιμοποιήστε 2-3 φορές με τη μαρινάδα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Η εύκολη... πατισερί!

Αυτός είναι ο δικός μου "δρόμος" για να φτιάξεις την κρέμα-βάση της ζαχαροπλαστικής! Υλικά 500 γρ. γάλα 200 γρ. ζάχαρη 2 αυγά

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...