Υλικά
2 φλ. κέτσαπ
½φλ. ουίσκι
2 κ.σ. σόγια σος
3 κ.σ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο
3 κ.σ. μουστάρδα Dijon
1 κ.γλ. μπούκοβο (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Βάλτε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και βράστε τα σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά. Αφήστε τη σάλτσα να κρυώσει και χρησιμοποιήστε τη σαν μαρινάδα για κρέας. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, αλείψτε, το κρέας που θα χρησιμοποιήστε 2-3 φορές με τη μαρινάδα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου