Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γαριδοσαλάτα με ρόκα

Υλικά
1 σκελίδα σκόρδο
1 ξερό κρεμμύδι (προαιρετικά)
6 κ.σ. ελαιόλαδο
Χυμός μισού λεμονιού
Ξύσμα ενός λεμονιού
8 μεγάλες γαρίδες
1 μάτσο ρόκα πλυμένη και στεγνή
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ αναμειγνύετε ψιλοκομμένα το κρεμμύδι, το σκόρδο, το μαϊντανό, αλάτι, το λεμόνι, το ξύσμα, το λάδι, το πιπέρι. Καθαρίστε και τοποθετείστε σε ταψάκι τις γαρίδες ψήστε στο γκριλ για 5 λεπτά. Μόλις ψηθούν ανακατέψτε όλα τα υλικά καλά καλά κι έτοιμη η σαλάτα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Η εύκολη... πατισερί!

Αυτός είναι ο δικός μου "δρόμος" για να φτιάξεις την κρέμα-βάση της ζαχαροπλαστικής! Υλικά 500 γρ. γάλα 200 γρ. ζάχαρη 2 αυγά

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...