Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Tέσσερα μυστικά για να πετύχετε τέλειο ψήσιμο στο κοτόπουλο και να μη στεγνώσει

1. Aφήνετε τη σχάρα να κάψει καλά.
2. Γυρίζετε τα κομμάτια με λεπίδα και δεν τα τρυπάτε με πιρούνι.
3. Δεν τα ραντίζετε με λεμόνι κατά τη διάρκεια του ψησίματος, γιατί σκληραίνει το κρέας.
4. Δεν τα αλατίζετε ποτέ πριν το ψήσιμο, γιατί το αλάτι στεγνώνει το κρέας, επειδή απορροφά τους χυμούς του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Πώς να στήσω το πλατώ τυριών (cheese platter)

Ο ιδανικός συνδυασμός των τυριών με το ανάλογο κρασί που θα επιλέξεις να σερβίρεις! Πλατώ με εδέσματα που μπορείς να συμπεριλάβεις. Διάφορα στησίματα για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει ανάλογα και με το τι υλικά θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Αυτό βέβαια έχει έχει σχέση και ποιός είναι ο σκοπός που ...

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...