Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Sause γιαουρτιού

Sause γιαουρτιού
ΥΛΙΚΆ:

200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γλ. ξύδι
5 κλωνάρια άνηθο ψιλοκομμένα
Αλάτι
1 σκελίδα σκόρδο (προαιρετικά) ψιλοκομμένη

ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
Σε μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνουν ενα ομοιογενές μείγμα.

*ΣΥΝΟΔΕΎΕΙ ιδανικά διάφορα καυτερά στικς.

Καλή Επιτυχία και Καλή Όρεξη!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Πώς να στήσω το πλατώ τυριών (cheese platter)

Ο ιδανικός συνδυασμός των τυριών με το ανάλογο κρασί που θα επιλέξεις να σερβίρεις! Πλατώ με εδέσματα που μπορείς να συμπεριλάβεις. Διάφορα στησίματα για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει ανάλογα και με το τι υλικά θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Αυτό βέβαια έχει έχει σχέση και ποιός είναι ο σκοπός που ...

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...