Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γκουρμέ τηγανιτό αυγό!!!

Τι;Νομίζεις ότι κάνω πλάκα; Μπορεί τα τηγανητά αυγά να σου φαίνονται  βαρετό πιάτο, αλλά μπορείς να τα απολαύσεις σε μια διαφορετική εκδοχή θα σε ενθουσιάσει!
Αν, λοιπόν, δεν τρώς τ'αυγά σου ξεροψημένα και σ'αρέσει να τηγανίζεις μόνο το ασπράδι αφήνοντας τον κρόκο ανέπαφο δοκίμασε μόλις τα βγάλεις από τη φωτιά να «σβήσεις» το τηγάνι με ξύδι. Ρίξε τη σάλτσα ξιδιού στα αυγά και δώσε άλλη διάσταση στο τηγανιτό αυγό σου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Πώς να στήσω το πλατώ τυριών (cheese platter)

Ο ιδανικός συνδυασμός των τυριών με το ανάλογο κρασί που θα επιλέξεις να σερβίρεις! Πλατώ με εδέσματα που μπορείς να συμπεριλάβεις. Διάφορα στησίματα για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει ανάλογα και με το τι υλικά θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Αυτό βέβαια έχει έχει σχέση και ποιός είναι ο σκοπός που ...

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...