Για να φτιάξετε ένα δροσερό και υγιεινό γλυκό, ψήνετε κάποιο φρούτο που σας αρέσει (π.χ. ροδάκινο, βερίκοκο, μήλο, αχλάδι κλπ.) στο φούρνο, πασπαλισμένο με λίγη κανέλα, γαρύφαλλο, δύο πρέζες ζάχαρη και ένα κουταλάκι μέλι ανά μερίδα. Προαιρετικά και για να γίνει ένα πιό εντυπωσιακό γλυκό ρίξτε στο ταψί ένα ποτηράκι κόκκινο κρασί (γλυκό για να ταιριάζει ακριβώς, ή απλό δίνει γκυκόξινη γεύση). Συνδυάζεται υπέροχα με γιαούρτι.
ΕΔΏ: μήλο ψημένο στο φούρνο με κανέλα, γαρύφαλλο, ζάχαρη, μέλι, κομμένο στη μέση, πάνω του μια κουταλιά γιαούρτι και φίλε αμύγδαλο!
ΕΔΏ: μήλο ψημένο στο φούρνο με κανέλα, γαρύφαλλο, ζάχαρη, μέλι, κομμένο στη μέση, πάνω του μια κουταλιά γιαούρτι και φίλε αμύγδαλο!
ΤΙΡ
*Νηστίσιμο γλυκάκι αν αφαιρέσεις το γιαούρτι!
*Νηστίσιμο γλυκάκι αν αφαιρέσεις το γιαούρτι!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου