ΥΛΙΚΆ:
5 φύλλα κρούστας
300 γρ. φέτα σε μικρά κομμάτια
200 γρ. γκούντα τριμμένη
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
2 κ.σ. μουστάρδα
Πιπέρι
1 αυγό
Λάδι και σουσάμι για το άλειμμα
ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
Ανακατεύουμε την κομμένη φέτα,την τριμμένη γκούντα,την ψιλοκομμένη πιπεριά,μουστάρδα,πιπέρι,αυγό,μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.Κόβουμε τα φύλλα κρούστας από την μακριά πλευρά τους στα πέντε.Λαδώνουμε τις άκρες των πέντε φύλλων και βάζουμε από μια κουταλιά του γλυκού γέμιση (σαν δαχτυλάκια).Τυλίγουμε και βάζουμε σε λαδωμένο ταψί.Φουρνίζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-165°C μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα.
Καλή Επιτυχία & Καλή Όρεξη!
5 φύλλα κρούστας
300 γρ. φέτα σε μικρά κομμάτια
200 γρ. γκούντα τριμμένη
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
2 κ.σ. μουστάρδα
Πιπέρι
1 αυγό
Λάδι και σουσάμι για το άλειμμα
ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
Ανακατεύουμε την κομμένη φέτα,την τριμμένη γκούντα,την ψιλοκομμένη πιπεριά,μουστάρδα,πιπέρι,αυγό,μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.Κόβουμε τα φύλλα κρούστας από την μακριά πλευρά τους στα πέντε.Λαδώνουμε τις άκρες των πέντε φύλλων και βάζουμε από μια κουταλιά του γλυκού γέμιση (σαν δαχτυλάκια).Τυλίγουμε και βάζουμε σε λαδωμένο ταψί.Φουρνίζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-165°C μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα.
Καλή Επιτυχία & Καλή Όρεξη!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου