Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τυροπιτάκια

ΥΛΙΚΆ:

5 φύλλα κρούστας
300 γρ. φέτα σε μικρά κομμάτια
200 γρ. γκούντα τριμμένη
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
2 κ.σ. μουστάρδα
Πιπέρι
1 αυγό
Λάδι και σουσάμι για το άλειμμα

ΕΚΤΈΛΕΣΗ:

Ανακατεύουμε την κομμένη φέτα,την τριμμένη γκούντα,την ψιλοκομμένη πιπεριά,μουστάρδα,πιπέρι,αυγό,μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.Κόβουμε τα φύλλα κρούστας από την μακριά πλευρά τους στα πέντε.Λαδώνουμε τις άκρες των πέντε φύλλων και βάζουμε από μια κουταλιά του γλυκού γέμιση (σαν δαχτυλάκια).Τυλίγουμε και βάζουμε σε λαδωμένο ταψί.Φουρνίζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-165°C μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα.

Καλή Επιτυχία & Καλή Όρεξη!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Πώς να στήσω το πλατώ τυριών (cheese platter)

Ο ιδανικός συνδυασμός των τυριών με το ανάλογο κρασί που θα επιλέξεις να σερβίρεις! Πλατώ με εδέσματα που μπορείς να συμπεριλάβεις. Διάφορα στησίματα για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει ανάλογα και με το τι υλικά θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Αυτό βέβαια έχει έχει σχέση και ποιός είναι ο σκοπός που ...

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...