ΥΛΙΚΑ
250 γρ. μαργαρίνη θερμοκρασία δωματιού
4 φλ. καρύδια χοντροκομμένα
2 πακέτα μπισκότα τύπου πτι μπερ
1 κούπα γάλα
8 κουταλιές ζάχαρη άχνη
6 κουταλιές κακάο
Πολύχρωμη τρούφα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε μία λεκάνη την μαργαρίνη μαζί με τα καρύδια, σπάμε τα μπισκότα και τα ρίχνουμε μέσα. Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το γάλα σιγά σιγά ανακατεύοντας. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το κακάο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να γίνει ομοιογενές μείγμα. Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια και τα γυρίζουμε σε ένα πιάτο με πολύχρωμη τρούφα. Τοποθετούμε σε πιατέλα με αντικολλητικο χαρτί και τα αφήνουμε 4 ώρες στο ψυγείο να παγώσουν καλά. Μετά τρώμε με μέτρο γιατί παχαίνουν (όχι πολύ αλλά έχουν γύρω στις 60-80 θερμίδες το ένα).
ΤΙΡ
*Αντικατέστησε την" μαργαρίνη ζωικής" με "μαργαρίνη ελαιολάδου" και τσουπ, έγινε νηστίσιμο!!! Σχεδόν δηλαδή, αντί για γάλα βάλε μισή κούπα νεράκι, και μισή κούπα ηλιέλαιο!
*Για πιο λάιτ, βάλε μπισκότα τύπου digestive, ΑΛΛΆ μπορεί να χρειαστείς λίγη ακόμη ζάχαρη!
*Για πιο ΜΗ λάιτ βάλε μισή ποσότητα καρύδια/μισή κομματάκια σοκολάτας!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου