Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σοκολατένια βραχάκια

Μπουκίτσα γεμάτη γευστικές εκπλήξεις και ταιριάζει τέλεια με μια ζεστή κούπα καφέ ή ζέστη σοκολάτα.

Υλικά
1 κούπα κουβερτούρα
3/4 κούπας λευκή σοκολάτα
1 1/2 κούπα δημητριακά
3/4 κούπας αποξηραμένα κεράσια, ή άλλο αποξηραμένο φρούτο
1/3 κούπας αμύγδαλα ή καρύδια

Εκτέλεση
Βάλτε σε ταψί αντικολλητικό χαρτί. Λιώστε μαζί τις δύο σοκολάτες (ή στο φούρνο μικροκυμάτων για 45 δευτερόλεπτα ανακατέψτε καλά και βάλτε το ξανά στο φούρνο για άλλα 45 δευτερόλεπτα). Ανακατέψτε μέχρι την πλήρη ομογενοποίηση. Προσθέστε τα δημητριακά και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε γρήγορα μέχρι να αναμειχθούν καλά. Ρίξτε κουταλιές από το μείγμα στο ταψί και έπειτα βάλτε το στο ψυγείο για 1 ώρα ή μέχρι τα να παγώσουν καλά και να σταθεροποιηθούν. Τρώμε!

ΤΙΡ
*Βάλτε ότι δημητριακά σας αρέσουν μόνο να προσέξετε να μην είναι πολύ γλυκά γιατί θα προσθέσετε και τα κεράσια και τις σοκολάτες και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ γλυκό!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Η εύκολη... πατισερί!

Αυτός είναι ο δικός μου "δρόμος" για να φτιάξεις την κρέμα-βάση της ζαχαροπλαστικής! Υλικά 500 γρ. γάλα 200 γρ. ζάχαρη 2 αυγά

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...