Υλικά
1 μέτριο μαρούλι ψιλοκομμένο
200 γρ. μαγιονέζα
2 κ.σ. κέτσαπ
1 κ.γλ. μουστάρδα
200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
Αλάτι
3 βραστά, σφιχτά αυγά
250 γρ. παριζάκι ψιλοκομμένο
25 γρ. κασέρι ψιλοκομμένο
50 γρ. αγγουράκι τουρσί
2-3 μέτριες ντομάτες
1 χούφτα καρύδια
1 μέτριο μαρούλι ψιλοκομμένο
200 γρ. μαγιονέζα
2 κ.σ. κέτσαπ
1 κ.γλ. μουστάρδα
200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
Αλάτι
3 βραστά, σφιχτά αυγά
250 γρ. παριζάκι ψιλοκομμένο
25 γρ. κασέρι ψιλοκομμένο
50 γρ. αγγουράκι τουρσί
2-3 μέτριες ντομάτες
1 χούφτα καρύδια
Εκτέλεση
Πλένουμε τις ντομάτες, το μαρούλι και το αγγουράκι. Τα ψιλοκόβουμε
και τα βάζουμε σε μια μεγάλη σαλατιέρα. Έπειτα κόβουμε σε μικρούς κύβους το παριζάκι, το κασέρι, τα αυγά και τα προσθέτουμε στη σαλατιέρα μαζί με την κέτσαπ, τη μουστάρδα, το γιαούρτι και τη
μισή μαγιονέζα. Κατόπιν ανακατεύουμε όλα τα υλικά, προσθέτουμε αλάτι, αν χρειάζεται και βάζουμε την υπόλοιπη μαγιονέζα πάνω στη σαλάτα.
Τη στρώνουμε καλά και τη στολίζουμε με χοντροκομμένα ή με μισά καρύδια.
Πλένουμε τις ντομάτες, το μαρούλι και το αγγουράκι. Τα ψιλοκόβουμε
και τα βάζουμε σε μια μεγάλη σαλατιέρα. Έπειτα κόβουμε σε μικρούς κύβους το παριζάκι, το κασέρι, τα αυγά και τα προσθέτουμε στη σαλατιέρα μαζί με την κέτσαπ, τη μουστάρδα, το γιαούρτι και τη
μισή μαγιονέζα. Κατόπιν ανακατεύουμε όλα τα υλικά, προσθέτουμε αλάτι, αν χρειάζεται και βάζουμε την υπόλοιπη μαγιονέζα πάνω στη σαλάτα.
Τη στρώνουμε καλά και τη στολίζουμε με χοντροκομμένα ή με μισά καρύδια.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου