Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σαλάτα του σεφ

Υλικά
1 μέτριο μαρούλι ψιλοκομμένο
200 γρ. μαγιονέζα
2 κ.σ. κέτσαπ
1 κ.γλ. μουστάρδα
200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
Αλάτι
3 βραστά, σφιχτά αυγά
250 γρ. παριζάκι ψιλοκομμένο
25 γρ. κασέρι ψιλοκομμένο
50 γρ. αγγουράκι τουρσί
2-3 μέτριες ντομάτες
1 χούφτα καρύδια
Εκτέλεση
Πλένουμε τις ντομάτες, το μαρούλι και το αγγουράκι. Τα ψιλοκόβουμε
και τα βάζουμε σε μια μεγάλη σαλατιέρα. Έπειτα κόβουμε σε μικρούς κύβους το παριζάκι, το κασέρι, τα αυγά και τα προσθέτουμε στη σαλατιέρα μαζί με την κέτσαπ, τη μουστάρδα, το γιαούρτι και τη
μισή μαγιονέζα. Κατόπιν ανακατεύουμε όλα τα υλικά, προσθέτουμε αλάτι, αν χρειάζεται και βάζουμε την υπόλοιπη μαγιονέζα πάνω στη σαλάτα.
Τη στρώνουμε καλά και τη στολίζουμε με χοντροκομμένα ή με μισά καρύδια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Πώς να στήσω το πλατώ τυριών (cheese platter)

Ο ιδανικός συνδυασμός των τυριών με το ανάλογο κρασί που θα επιλέξεις να σερβίρεις! Πλατώ με εδέσματα που μπορείς να συμπεριλάβεις. Διάφορα στησίματα για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει ανάλογα και με το τι υλικά θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Αυτό βέβαια έχει έχει σχέση και ποιός είναι ο σκοπός που ...

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...