Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σοκολατάκια με γέμιση φυστικοβούτυρο και μπισκότα

Υλικά
250 γρ. κουβερτούρα λιωμένη
100 γρ. μαργαρίνη λιωμένη
100 γρ. φυστικοβούτυρο
1 πακέτο μπισκότα τύπου digestive
100 γρ. ζάχαρη
Εκτέλεση
Λιώνεις την κουβερτούρα και την βάζεις σε φόρμα με φωλίτσες για σοκολατάκια ή σε μικρά καραμελόχαρτα για σοκολατάκια. Απλώνεις με ένα ξυλάκι να πάει παντού η σοκολάτα και να κάνει τοιχώματα. Τρίβεις τα μπισκότα να γίνουν σχεδόν σκόνη (ας έχει και μερικά μεγαλύτερα κομματάκια θα είναι πιό τραγανό). Ανακατεύεις στο μούλτι με την λιωμένη μαργαρίνη, την ζάχαρη και το φιστικοβούτυρο. Χτυπάς καλά να  γίνουν ένα μείγμα και αφαιρείς τον κάδο του μίξερ, στο χέρι με ένα κουτάλι ή μαρίζ ανακατεύεις να γίνει μια μαλακή ζύμη (εδώ μπορεί να χρειαστεί να προσθέσεις λίγα ακόμη μπισκότα, ή λιωμένη μαργαρίνη εξαρτάται πως θα σου βγει). Βάζεις αυτό το μείγμα στην φωλίτσα απ'την σοκολάτα και καλύπτεις πάλι με σοκολάτα. Αφήνεις 1 ώρα στο ψυγείο. Έτοιμα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Η εύκολη... πατισερί!

Αυτός είναι ο δικός μου "δρόμος" για να φτιάξεις την κρέμα-βάση της ζαχαροπλαστικής! Υλικά 500 γρ. γάλα 200 γρ. ζάχαρη 2 αυγά

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...