Υλικά
250 γρ. κουβερτούρα λιωμένη
100 γρ. μαργαρίνη λιωμένη
100 γρ. φυστικοβούτυρο
1 πακέτο μπισκότα τύπου digestive
100 γρ. ζάχαρη
250 γρ. κουβερτούρα λιωμένη
100 γρ. μαργαρίνη λιωμένη
100 γρ. φυστικοβούτυρο
1 πακέτο μπισκότα τύπου digestive
100 γρ. ζάχαρη
Εκτέλεση
Λιώνεις την κουβερτούρα και την βάζεις σε φόρμα με φωλίτσες για σοκολατάκια ή σε μικρά καραμελόχαρτα για σοκολατάκια. Απλώνεις με ένα ξυλάκι να πάει παντού η σοκολάτα και να κάνει τοιχώματα. Τρίβεις τα μπισκότα να γίνουν σχεδόν σκόνη (ας έχει και μερικά μεγαλύτερα κομματάκια θα είναι πιό τραγανό). Ανακατεύεις στο μούλτι με την λιωμένη μαργαρίνη, την ζάχαρη και το φιστικοβούτυρο. Χτυπάς καλά να γίνουν ένα μείγμα και αφαιρείς τον κάδο του μίξερ, στο χέρι με ένα κουτάλι ή μαρίζ ανακατεύεις να γίνει μια μαλακή ζύμη (εδώ μπορεί να χρειαστεί να προσθέσεις λίγα ακόμη μπισκότα, ή λιωμένη μαργαρίνη εξαρτάται πως θα σου βγει). Βάζεις αυτό το μείγμα στην φωλίτσα απ'την σοκολάτα και καλύπτεις πάλι με σοκολάτα. Αφήνεις 1 ώρα στο ψυγείο. Έτοιμα!
Λιώνεις την κουβερτούρα και την βάζεις σε φόρμα με φωλίτσες για σοκολατάκια ή σε μικρά καραμελόχαρτα για σοκολατάκια. Απλώνεις με ένα ξυλάκι να πάει παντού η σοκολάτα και να κάνει τοιχώματα. Τρίβεις τα μπισκότα να γίνουν σχεδόν σκόνη (ας έχει και μερικά μεγαλύτερα κομματάκια θα είναι πιό τραγανό). Ανακατεύεις στο μούλτι με την λιωμένη μαργαρίνη, την ζάχαρη και το φιστικοβούτυρο. Χτυπάς καλά να γίνουν ένα μείγμα και αφαιρείς τον κάδο του μίξερ, στο χέρι με ένα κουτάλι ή μαρίζ ανακατεύεις να γίνει μια μαλακή ζύμη (εδώ μπορεί να χρειαστεί να προσθέσεις λίγα ακόμη μπισκότα, ή λιωμένη μαργαρίνη εξαρτάται πως θα σου βγει). Βάζεις αυτό το μείγμα στην φωλίτσα απ'την σοκολάτα και καλύπτεις πάλι με σοκολάτα. Αφήνεις 1 ώρα στο ψυγείο. Έτοιμα!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου