Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σοκολατάκια με γέμιση φυστικοβούτυρο και μπισκότα

Υλικά
250 γρ. κουβερτούρα λιωμένη
100 γρ. μαργαρίνη λιωμένη
100 γρ. φυστικοβούτυρο
1 πακέτο μπισκότα τύπου digestive
100 γρ. ζάχαρη
Εκτέλεση
Λιώνεις την κουβερτούρα και την βάζεις σε φόρμα με φωλίτσες για σοκολατάκια ή σε μικρά καραμελόχαρτα για σοκολατάκια. Απλώνεις με ένα ξυλάκι να πάει παντού η σοκολάτα και να κάνει τοιχώματα. Τρίβεις τα μπισκότα να γίνουν σχεδόν σκόνη (ας έχει και μερικά μεγαλύτερα κομματάκια θα είναι πιό τραγανό). Ανακατεύεις στο μούλτι με την λιωμένη μαργαρίνη, την ζάχαρη και το φιστικοβούτυρο. Χτυπάς καλά να  γίνουν ένα μείγμα και αφαιρείς τον κάδο του μίξερ, στο χέρι με ένα κουτάλι ή μαρίζ ανακατεύεις να γίνει μια μαλακή ζύμη (εδώ μπορεί να χρειαστεί να προσθέσεις λίγα ακόμη μπισκότα, ή λιωμένη μαργαρίνη εξαρτάται πως θα σου βγει). Βάζεις αυτό το μείγμα στην φωλίτσα απ'την σοκολάτα και καλύπτεις πάλι με σοκολάτα. Αφήνεις 1 ώρα στο ψυγείο. Έτοιμα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...

Πέρλες βαλσάμικου

Πριν αρχίσεις, γέμισε ένα ψηλό ποτήρι νερού με ελαιόλαδο και βάλε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ κρύο, ώστε το βαλσάμικο ξύδι να κρυώσει πριν φτάσει στον πάτο του ποτηριού. Μόλις το λάδι είναι κρύο μπορείς να συνεχίσεις τη διαδικασία για τις πέρλες βαλσαμικού! Βάλε σε κρύο νερό 4 φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάλε 100 γραμμάρια