Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Λιγότερη ζάχαρη, πιό υγιεινή μαρμελάδα!

Aν θέλετε να χρησιμοποιήσετε λιγότερη ζάχαρη στη σπιτική μαρμελάδα σας, ώστε να γίνει
πιο υγιεινή και πιο διαιτητική, αλλά φοβάστε ότι δεν θα δέσει, μπορείτε μόλις ολοκληρώσετε την παρασκευή της να την αδειάσετε σε ένα ταψί και να τη βάλετε για 25 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο. Mε αυτό τον τρόπο, θα δέσει και θα αποκτήσει ωραίο χρώμα, αλλά και θα διατηρηθεί περισσότερο καιρό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Πώς να στήσω το πλατώ τυριών (cheese platter)

Ο ιδανικός συνδυασμός των τυριών με το ανάλογο κρασί που θα επιλέξεις να σερβίρεις! Πλατώ με εδέσματα που μπορείς να συμπεριλάβεις. Διάφορα στησίματα για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει ανάλογα και με το τι υλικά θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Αυτό βέβαια έχει έχει σχέση και ποιός είναι ο σκοπός που ...

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...