Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πως να μην μαυρίζει το λάχανο;

Tο λάχανο διατηρείται περισσότερο καιρό και δεν χάνει μεγάλο μέρος των θρεπτικών του συστατικών αν, τη στιγμή που θα το κόψετε, αλείψετε το κομμένο μέρος με χυμό φρέσκου λεμονιού και το τυλίξετε με μια διαφανή μεμβράνη. Στη συνέχεια, διατηρήστε το στο ψυγείο μέχρι και μία εβδομάδα, δεν θα μαυρίσει και δεν θα χαλάσει. Το λεμόνι είναι φυσικό συντηρητικό .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Πώς να στήσω το πλατώ τυριών (cheese platter)

Ο ιδανικός συνδυασμός των τυριών με το ανάλογο κρασί που θα επιλέξεις να σερβίρεις! Πλατώ με εδέσματα που μπορείς να συμπεριλάβεις. Διάφορα στησίματα για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει ανάλογα και με το τι υλικά θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Αυτό βέβαια έχει έχει σχέση και ποιός είναι ο σκοπός που ...

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...